- 2,985
- 11,019
- 113
Maç olsa da rolling yapsak ama yok. bugün de program rezaletKupon gelirse @Eschelon abiye 50 tl rolling
Maç olsa da rolling yapsak ama yok. bugün de program rezaletKupon gelirse @Eschelon abiye 50 tl rolling
Oyna bu kuponu abi bi 100 lük bas pişman olmazsınMaç olsa da rolling yapsak ama yok. bugün de program rezalet
Hepsi yatmış abiEkli dosyayı görüntüle 272981
ilk çeyreğine 33.5 under, 2. çeyreğine 37.5 under, 3. çeyreğine 38.5 over aldım. ne dersiniz?
Gir crazy time sana 5 bin x verirDurduk yere çarpıldık Rus ayısına, tombala oynayım bari.
Teşekkürler dostBol şanslar hocam
hiç anlamam onlardan, eski kafayım ben. Angara'nın tombala salonlarında şeklimiz vardı evveldenGir crazy time sana 5 bin x verir
ciddi ciddi tombala mı oynuyon abi sitedehiç anlamam onlardan, eski kafayım ben. Angara'nın tombala salonlarında şeklimiz vardı evvelden![]()
Bende Gürcistanda canlı tombala oynadım abi kazandığımızın yarısını bahşiş bırakırdık o zamanlar dayımız zengindi tabi sabaha karşı donsuz çıktık ordanhiç anlamam onlardan, eski kafayım ben. Angara'nın tombala salonlarında şeklimiz vardı evvelden![]()
Evet arada oynuyorum. 17-18 yaşlarındayken abimin ortağı, Ankara'nın sayılı kabadayılarındandı. Bizde de işte gece kulübü falan var, her gece iş sonrası beni tombala salonlarına götürürdü. öğlene kadar da orda yer içer eğlenirdik. Her gün de olay çıkarırdı, aksiyonumuz boldu. Ordan kalan bir gelenek. Arada 300 500 liralık oynuyorum tombalaciddi ciddi tombala mı oynuyon abi sitede
önceden bayramlarda falan yapılırdı hatırlıyorum şimdi yasal değil heraldeEvet arada oynuyorum. 17-18 yaşlarındayken abimin ortağı, Ankara'nın sayılı kabadayılarındandı. Bizde de işte gece kulübü falan var, her gece iş sonrası beni tombala salonlarına götürürdü. öğlene kadar da orda yer içer eğlenirdik. Her gün de olay çıkarırdı, aksiyonumuz boldu. Ordan kalan bir gelenek. Arada 300 500 liralık oynuyorum tombala
Sakalımız olsaydı belki eşçelon abimiz bizi dinlerdi3.periyodu 2 orandan enisey alır abi
Sağol abibol şans kardeşim