Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Umutks41 / Günün Kuponu

Kupon Miktarı
12
Kupon Oranı
369

yummy00

Kalın Dudak
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,641
51,928
113
hiç anlamam onlardan, eski kafayım ben. Angara'nın tombala salonlarında şeklimiz vardı evvelden:rolleyes:
Bende Gürcistanda canlı tombala oynadım abi kazandığımızın yarısını bahşiş bırakırdık o zamanlar dayımız zengindi tabi sabaha karşı donsuz çıktık ordan

Eschelon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,985
11,019
113
ciddi ciddi tombala mı oynuyon abi sitede
Evet arada oynuyorum. 17-18 yaşlarındayken abimin ortağı, Ankara'nın sayılı kabadayılarındandı. Bizde de işte gece kulübü falan var, her gece iş sonrası beni tombala salonlarına götürürdü. öğlene kadar da orda yer içer eğlenirdik. Her gün de olay çıkarırdı, aksiyonumuz boldu. Ordan kalan bir gelenek. Arada 300 500 liralık oynuyorum tombala

yummy00

Kalın Dudak
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,641
51,928
113
Bide o gün hiç unutmam o gün makinadan oto rulet oynuyodum yan makinayada bi adam geldi 500 lari yükledi 5 5 vurucakken adam tekde 500 lariyi vurmuş slota bi bok gelmemiş çingenelik yaptı kasadaki adamlar falan geldi kazansaydınız ses etmicektiniz ama dedi bu seferlik yüklüyoruz dedi

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,303
85,025
113
Evet arada oynuyorum. 17-18 yaşlarındayken abimin ortağı, Ankara'nın sayılı kabadayılarındandı. Bizde de işte gece kulübü falan var, her gece iş sonrası beni tombala salonlarına götürürdü. öğlene kadar da orda yer içer eğlenirdik. Her gün de olay çıkarırdı, aksiyonumuz boldu. Ordan kalan bir gelenek. Arada 300 500 liralık oynuyorum tombala
önceden bayramlarda falan yapılırdı hatırlıyorum şimdi yasal değil heralde