- 6,658
- 3,867
- 113
Neyse beyler Allah kurtarsın
Ya kardes agzımı bozdurma insan gıbı bısey sordum fikrin yoksa sus8 bini 2 orana bas sonra Bi 8 bin daha borca gir boşver bir ay sürün daha iyi mevlüt yemekleri lokma hayırları gruplarına gir Telegram dan vs
Kredi notum dusuk dost ama bı deneyim sagolNkolay fiba
1000 altindaysan hatta 1200 kimse vermezKredi notum dusuk dost ama bı deneyim sagol
Bı bakayım1000 altindaysan hatta 1200 kimse vermez
Tost acılı söylerYa kardes agzımı bozdurma insan gıbı bısey sordum fikrin yoksa sus
Akbanktan aldım 8k kredi onaylandi yattı hesaba da daha oynayanı sevsinler iyi ders oldu bana buTost acılı söyler
At bakalım o 8 k yı bana 1 saate 25 k alAkbanktan aldım 8k kredi onaylandi yattı hesaba da daha oynayanı sevsinler iyi ders oldu bana bu
AteşleNormal parayla oynasam gelmez am...k...nün kuponu
Bakalım çekim vercem de bu gameofbet yatırım istiyormuş sanırım artık doğru muAteşle
Çek bakalım gelirse payfix yazarız dostBakalım çekim vercem de bu gameofbet yatırım istiyormuş sanırım artık doğru mu
Tebrikler dost kazancın daim olsunNormal parayla oynasam gelmez am...k...nün kuponu
Eskiden yatırım varsa istemiyor yoksa istiyorBakalım çekim vercem de bu gameofbet yatırım istiyormuş sanırım artık doğru mu
Nerden aldın kokuyu hemen tostTebrikler dost kazancın daim olsun
Sigarasizliktsn sinyaller açık dostNerden aldın kokuyu hemen tost
Öder mi peki yatırım yapsakEskiden yatırım varsa istemiyor yoksa istiyor
Gece avımı kimseyle paylaşamam dostum kusura bakma baska yerlere bakSigarasizliktsn sinyaller açık dost![]()
Dalga mı geçiyorsun dost 2-3 dk ya öder sağlam sitedirÖder mi peki yatırım yapsak
atar atar sımdı onun gonlu boldur sıte hesabı kapar ama sans yok ondaSigarasizliktsn sinyaller açık dost![]()