- 6,720
- 2,434
- 113
Bak sıkıntı yok .Tmm kral sizsiniz vay bee yorumlarınıza bkcgm önceki baklm bnmle neden bu kadar ugrastnz görelm
Bak sıkıntı yok .Tmm kral sizsiniz vay bee yorumlarınıza bkcgm önceki baklm bnmle neden bu kadar ugrastnz görelm
Helal olsun sana baktım 4 4 lükBak sıkıntı yok .
Dost sende kusura kalma kabahat z olduysa afolla reset atıp gelyrm 🙏başkan sesli harfleri neden yutuyorsun klavye mi bozuk ?
Beni gördü kaçtı üçbinaltıyüzotuz lira borcunu ödememek için !!!!ne oluyor ne bu tantana ?Umut nerede bir kupon atıp kayboldu
![]()
usta sorun yok nasıl rahat ediyorsan öyle yazabilirsin ben sadece rahatsız olduğumu dile getirdim bu sen değil başka biri olsa forum yöneticisi de olsa yazardım , kırdıysam sen kusura bakma.Dost sende kusura kalma kabahat z olduysa afolla reset atıp gelyrm 🙏
Birde kafası iyiyken bakın beyler inanmayın Barış abiyeBak sıkıntı yok .
Millete ümit verip terketti konuyu banlayın bu sahtekarı@Umutks41 devam ediyor mu dost![]()
Seninle muhattap olmuyorum çünkü ben zenginleri sevmiyorum prensip olarak lütfen ..Birde kafası iyiyken bakın beyler inanmayın Barış abiye![]()
Öyle miSeninle muhattap olmuyorum çünkü ben zenginleri sevmiyorum prensip olarak lütfen ..
Suna noldu sunaÖyle miPekala dilediğin gibi olsun
![]()
Yok la kimse yoktu kasayı 250 yaptım bıraktım akşam devam ederiz dışardayımİnşallah hiç etmedi kasayı![]()
TMam aksama gelırıkYok la kimse yoktu kasayı 250 yaptım bıraktım akşam devam ederiz dışardayım