http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Umutks41 - Canlı Kuponlar Vol 2

Kupon Miktarı
0
Kupon Oranı
0

Nicksiz00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,260
17,870
113
göz yoruyorsun dostum düzgünce de yazabilirsin
Bugune kadar 550 mesaj yazmşm göz yormadıda Türkçeyi düzgün kullansak iyi olmz diyen arkadaştan sonramı göz yordu cidden anlamıyorum benim yazdıklarım hep kayıtlı bastgmda otomatik çıkıyor @Başkan ben ne yapim klavyedeki tüm yazları silip tekrar mı yzm

Nicksiz00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,260
17,870
113
Komik değil be kardeşim , büyük ünlü uyumuna küçük ünlü uyumuna uy diyen yok ama sonuçta bi türkçe var onu bari bozmayalım ha ne dersin :)
Vay arkadaş normal hayyattada bu kadar önemsyrmsnz doğrusu merak ettim şimdi mi bu kadar önmli oldu

Erosus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,720
2,434
113
Vay arkadaş normal hayyattada bu kadar önemsyrmsnz doğrusu merak ettim şimdi mi bu kadar önmli oldu
Ben şahsım adına konuşuyorum önemserim, girip geçmiş mesajlarıma da bakabilirsin. Sarhoş değilsem noktalama işaretlerine kadar koyarak konuşmayı tercih ediyorum . Bi işi düzgün yapabilmenin keyfi emin ol hiç birşeyde yok kardeşim :)

Nicksiz00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,260
17,870
113
En iyi si ekrn görüntü sü atmk ne dmk istedgmz anlarsnz

Erosus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,720
2,434
113
Ben şahsım adına konuşuyorum önemserim, girip geçmiş mesajlarıma da bakabilirsin. Sarhoş değilsem noktalama işaretlerine kadar koyarak konuşmayı tercih ediyorum . Bi işi düzgün yapabilmenin keyfi emin ol hiç birşeyde yok kardeşim :)
De ayrı olcaktı yazdıktan sonra farkettim haha :D

Nicksiz00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,260
17,870
113
Kardeşim bazı cümleler doğru yazyr bazıları sesli harf olmdn bnlk değil

Dogus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,228
7,366
113
burada birini engelleyince yazdıkları gözükmüyor değil mi? :D

Erosus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,720
2,434
113
Telefonda nasıl yapıyrz sizi mi kıracağım söylyn reset atalım Huawei y5 telefon
Adamsın la seznaz :D Google a bi sor bakalım huawei y5 fabrika ayarlarına dönme diye bir sürü youtube videosu gelcektir helaaaaaaaaaaaaaal