- 47,653
- 51,936
- 113
Yatırımı yapıp geleyim
Bu mçlrı neden bulmyrm
başkan sesli harfleri neden yutuyorsun klavye mi bozuk ?Mçlr bitmiş ilk mç ytmş Bnde dyrm niye yk diğeri glmş
Uzun uzun yazmayı sevmyrm sonuçta anlşyrz 😆başkan sesli harfleri neden yutuyorsun klavye mi bozuk ?
🧐Mçlr bitmiş ilk mç ytmş Bnde dyrm niye yk diğeri glmş
anladım peki tabii ki senin tercihin fakat rahatsız edici Türkçenin böyle kullanılması hoş değilUzun uzun yazmayı sevmyrm sonuçta anlşyrz 😆
Kardeşim aslında t9 un sorunu yoksa Bn tek basyrm mobilden gryrm o değiştryr 😆anladım peki tabii ki senin tercihin fakat rahatsız edici Türkçenin böyle kullanılması hoş değil
@Daimon reis ne oldu kızmışsn
Bak isteyince güzel yazabiliyorsun reis iyi forumlar@Daimon reis ne oldu kızmışsn
Kızmşsn yine olmadı arkadaşlar sorunmu var bilmdgm böyle bir kural Okumdm forumda Bnde üni mezunuyum bu kadar abartack bir durum yok kimin rahatına ne gelyrsa ve anlaşbilyrsak sorun varımdır??Bak isteyince güzel yazabiliyorsun reis iyi forumlar
göz yoruyorsun dostum düzgünce de yazabilirsinKızmşsn yine olmadı arkadaşlar sorunmu var bilmdgm böyle bir kural Okumdm forumda Bnde üni mezunuyum bu kadar abartack bir durum yok kimin rahatına ne gelyrsa ve anlaşbilyrsak sorun varımdır??
Komik değil be kardeşim , büyük ünlü uyumuna küçük ünlü uyumuna uy diyen yok ama sonuçta bi türkçe var onu bari bozmayalım ha ne dersinKardeşim aslında t9 un sorunu yoksa Bn tek basyrm mobilden gryrm o değiştryr 😆