- 2,322
- 1,089
- 113
Uzatmalar haric 7,8 kişiydik takip eden konu karıştıBende ettim ? Çekiliş çıkmayınca almayayım. Sitem ediyorum sana dost
Uzatmalar haric 7,8 kişiydik takip eden konu karıştıBende ettim ? Çekiliş çıkmayınca almayayım. Sitem ediyorum sana dost
Kanka inan 3 kişi seçe bildim. Yemin ederim tek bir beklentimin olmadığı hatta muhabbetimin bile olmadığı üç kişi en aktif lerdenBende ettim ? Çekiliş çıkmayınca almayayım. Sitem ediyorum sana dost
Metin yok neden metine veriyorsun ki@Hamzaxaslan
@Metings1905
Bu arkadaşlar dağıtımı yapacak
@Hamzaxaslan 14 kişiyi takip edenler arasında liste yap dost metin ve sen dahi
14 kısı varmıBu adam yeni geldi o da alıyor![]()
Guvenılırlıgın tek adresı @Metings1905Metin yok neden metine veriyorsun ki
Var14 kısı varmı
şu an burdakilerden seç ver gitsin reis uyuyan aşamada vermeyin bı zahmet14 kısı varmı
Kardeşim organize ediyorsun konuyu aktif olanlara verKanka inan 3 kişi seçe bildim. Yemin ederim tek bir beklentimin olmadığı hatta muhabbetimin bile olmadığı üç kişi en aktif lerden
Boşver kank dünya yalan dünyaMetin yok neden metine veriyorsun ki
Hadi sen görmedin @Umut3st de görmedi. Ben görürsünüz sandım. Neyse geceniz güzel olsunKanka inan 3 kişi seçe bildim. Yemin ederim tek bir beklentimin olmadığı hatta muhabbetimin bile olmadığı üç kişi en aktif lerden
Bekliyoruz hadi usta
Tezgah lan bu puahaBoşver kank dünya yalan dünya
Kral teşkilat büyük aenide yerler benide. İlk syfalarda aenın mesajların vae göedüm ama biz kimizHadi sen görmedin @Umut3st de görmedi. Ben görürsünüz sandım. Neyse geceniz güzel olsun
Teprikler cumletenBeyler 4 kişi seçtik bu arkadaşlar
Marley
Kashima
Muhammets10
Terma19010
Kalan parayı 15 kişiye 400 tl olarak dağıtacağız çekiliş ile kim yapabilir çekilişi
Sende hoş geldinYa 14 tane uyanık adammı var şuan konuda![]()
Olur mu hiç öyle hepsi 400 alacak 4 betten dede satın alacaklar.2 betten begenmezlerBence boşa çekiliş yapıyorsunuz 4 kiseye verdiniz, beğenen zaten 40 kişi felan var kaldi 36 kişi adam badi 200 tl verin kalan beğenenler olsun bitsin zaten 10k dagitilmiycakmiydı
Dayım çay varmı ortalık teşkilat doluTeprikler cumleten