- 5,821
- 2,384
- 113
ezelden beridir burdayım çekelim burayı
200 liraya gecen biri burda benzınle kendını yaktı kya adam vururlarYalnız varya 1k için bu kadar lakırdı yapıyorsunuz arada bir aynaya mutlaka bakın 5 tane 200tl için ne hale düştünüz
Niye yalan söylüyorsun.ben en başta bol sanslarda yazdım.somtada 4.ceyregi ful takip ettim hatta ben o kadar totem yaptim uzadı maç.sonra uzatmada zaten burdaydikKanka Allah aşkına seni severim 101-104 te gelmişsin. Full takip ettim diyorsun. Maçın yarısı 90 dk önce başlamış sen 38 dk önce gelmişsin
bakar takip edenlere hak yemezMarley e ne kadar güvenin var seçer kendi adamlarından bakar dalgasına kardeşim benim
10 kisiye 1k dagitiliyor kral hggfYalnız varya 1k için bu kadar lakırdı yapıyorsunuz arada bir aynaya mutlaka bakın 5 tane 200tl için ne hale düştünüz
Reis ben takip ettim kendime güveniyorum o ona kalmış artık .. ama çekiliş saçma bence .. para Umut’un keşke o seçseydiMarley e ne kadar güvenin var seçer kendi adamlarından bakar dalgasına kardeşim benim
SormaaYalnız varya 1k için bu kadar lakırdı yapıyorsunuz arada bir aynaya mutlaka bakın 5 tane 200tl için ne hale düştünüz
Bu attığın ilk mesajların öncesinde varsa profil kısmına gir mesajlarımdan gösterKanka 101-104te gelmişsin diyorsun ya carpilirsin ağzın yüzün yamulur
Konu rollde değil aslında beklemeden kupon hepimiz takip ettik rolle döndütüm suc modlarınkonuyu cekilis yerine normal kupona çevirdi
Keşke o secseydi bencede baksana herkes arkadaşlarını tutup seçecek.Reis ben takip ettim kendime güveniyorum o ona kalmış artık .. ama çekiliş saçma bence .. para Umut’un keşke o seçseydi
En delikanlı sensin tm anladık kral uzatmaYalnız varya 1k için bu kadar lakırdı yapıyorsunuz arada bir aynaya mutlaka bakın 5 tane 200tl için ne hale düştünüz
Yapmıyorlar millet illa kendi arkadaş grubuna 1000 verdirecek.ac gözlü olmuslar20 KİŞİ 500 ATIN HERKES SEVINSIN 20 KISI ANCA VARDI TAKIP EDEN KAVGASIZZZZZ YAPIN
Senin burada mesajın kadar dağıtımım var lan benim boş boş konuşup milleti galyana getirmeMarley e ne kadar güvenin var seçer kendi adamlarından bakar dalgasına kardeşim benim
Reis salla listeyi dağılalmBu attığın ilk mesajların öncesinde varsa profil kısmına gir mesajlarımdan göster
Çete olmuş millet şuam arka planda kpnusuluyorKeşke o secseydi bencede baksana herkes arkadaşlarını tutup seçecek.