- 4,683
- 2,593
- 113
Kanka 101-104te gelmişsin diyorsun ya carpilirsin ağzın yüzün yamulurKanka Allah aşkına seni severim 101-104 te gelmişsin. Full takip ettim diyorsun. Maçın yarısı 90 dk önce başlamış sen 38 dk önce gelmişsin
Kanka 101-104te gelmişsin diyorsun ya carpilirsin ağzın yüzün yamulurKanka Allah aşkına seni severim 101-104 te gelmişsin. Full takip ettim diyorsun. Maçın yarısı 90 dk önce başlamış sen 38 dk önce gelmişsin
Yav sen yap listeyi at adama bitti gittiKanka Allah aşkına seni severim 101-104 te gelmişsin. Full takip ettim diyorsun. Maçın yarısı 90 dk önce başlamış sen 38 dk önce gelmişsin
Kendi parası gibi konuşuyor birde kanka 😂😂Harbi herkes çıkarına göre yazıyor
Helal olsunBeyler sakin olun toplam ödülü 10k yaptım.
Marly ve seçecegi 6 kişiye 1000 er tl
3 kişiyede çekilişle 1000 er tl
Çekilişide marly seçtikten sonra seçilmeyenler arasında yaparız.
Ben sana diyorum reis Marley haklıKendi parası gibi konuşuyor birde kanka 😂😂
Bak bakalım ben ne zamandır varım reisBen sana diyorum reis Marley haklı
çekiliş yapılsında gideyim altıma işicdm@Marley15 wc gıdenlerı mac sırasında lıste dısı yap
kesene bereket adamsınBeyler sakin olun toplam ödülü 10k yaptım.
Gönlün zengin daha çok kazan dostBeyler sakin olun toplam ödülü 10k yaptım.
Kral ne çekilişi boşa mı takip ettin ?Bak bakalım ben ne zamandır varım reis
Marley yalan söyleyip milleti devre dışı biriakyor ona güvenmiyoruz sen seçBeyler sakin olun toplam ödülü 10k yaptım.
HaydaaaaaaMarley yalan söyleyip milleti devre dışı biriakyor ona güvenmiyoruz sen seç
Marley e ne kadar güvenin var seçer kendi adamlarından bakar dalgasına kardeşim benimKral ne çekilişi boşa mı takip ettin ?
Mendılı calmıslar benımYalnız varya 1k için bu kadar lakırdı yapıyorsunuz arada bir aynaya mutlaka bakın 5 tane 200tl için ne hale düştünüz