Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ülker Fabrika

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,031
1,766
113
Arkadaşlar bugün gittim görüşmeye kadro doluymuş dediler ama gittim ne göreyim tır var 50 şer kilo şeker çuvalları adamcagizlar sıcağın altında sırtına alıp tek tek paletlere istifliyolardi bide mesai vsrmis 12 saat ben bitane kaldirsam çuvalı yerimden kibirdiyamam hakketten çok ağır işmiş yani 50 binlira verseler bile yapılmayacak bi iş arkadaşlar baya ağır gözümle gördüm

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,031
1,766
113
ekmek aslanın agzında
Hocam zaten kadro doluymuş ama gözümle gördüm koca tır tek tek şeker cuvallarini sırtına alıp paletlere diziyor insanlar aşırı ağır iş bide bana insan kaynakları bizzat dedi zaten ağır iş diye üstüne 12 şer saat mesai yapıyorlarmış hergun aralıksız buna can dayanmaz hocam belim direk fıtık olur 12 saatte

dalgur

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,305
1,097
113
Hocam zaten kadro doluymuş ama gözümle gördüm koca tır tek tek şeker cuvallarini sırtına alıp paletlere diziyor insanlar aşırı ağır iş bide bana insan kaynakları bizzat dedi zaten ağır iş diye üstüne 12 şer saat mesai yapıyorlarmış hergun aralıksız buna can dayanmaz hocam belim direk fıtık olur 12 saatte
Kadrolular yapmıyor o üşü. Genelde taseron lar yapıyor

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,318
1,089
113
Onların dalı farklıdır 12 saat şeker çuvalı yüklenmez yükleyen adamda min 100k maaş alır, sana baska iş verirlerdi

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,031
1,766
113
Onların dalı farklıdır 12 saat şeker çuvalı yüklenmez yükleyen adamda min 100k maaş alır, sana baska iş verirlerdi
Yok hocam aynı işi anlattı banada böyle böyle diye zaten kaynanam arası bugün icramda var dedi 30 bin alsan icrana kesilecek kalan 22 binlirayla ev kirasimi verecen faturamı oduyeven falan filan dedi canımı sktı

dalgur

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,305
1,097
113
Arkadaşlar bugün gittim görüşmeye kadro doluymuş dediler ama gittim ne göreyim tır var 50 şer kilo şeker çuvalları adamcagizlar sıcağın altında sırtına alıp tek tek paletlere istifliyolardi bide mesai vsrmis 12 saat ben bitane kaldirsam çuvalı yerimden kibirdiyamam hakketten çok ağır işmiş yani 50 binlira verseler bile yapılmayacak bi iş arkadaşlar baya ağır gözümle gördüm
Git hal de calıs, hal de iyi para var

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,633
6,440
113
Senin başlayacağın yer muhtemelen orijinal ülker fabrikası değil, distribütör tarzı bir yer. Kendi kadrosunda pek çok hakkından faydalanırsın devlet memurundan daha çok kazanırsın, çeşit çeşit üretim bölümleri olur. Güneşin altında çuval taşımak değil ülker işi. Velhasıl başlayacaksan başla da sen de kurtul biz de kurtulalım.

kartal1919

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,235
383
83
ne kadar alıyorlarmıs

Pasabey

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,127
746
113
fetöcü ülkerin hiçbir ürünü eve giremez eti den şaşmayın gıda dedektifi denen adam tüm pisliğini meydana çıkardı ülkerin sağlıksız 3.dünya ülkelerinin bile gıda mevzuatına aykırı içerikleri var..

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,524
3,867
113
Murat ülkeri tanıyan bi abi var adamın yanında çalışmış zamanında 10 asgari para alıyormuş ülker arenada falan işlerini yaptırıyormuş bunlara o zaman bunlar genç barlarda takılıyorlarmış şirket arabasıyla gitmişler arabada gos varmış neyse murat ülkerin adamı bara gitmiş bunları görmüş biri içmiş yürüyemiyor bile bizim abi de bunu taşımaya çalışıyor sonra murat ülker bunlara siktiri çekmiş adamın hayatı kaymış kumar borçlarını yeni bitirdi asgariye çalışıyor hayatı sklmiş

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,031
1,766
113
ne kadar alıyorlarmıs
Hocam bana insan kaynakları anlattı asgari ücret veriyorum + 9 binlira prim veriyoruz günde 12 saat çalışıyoruz 8 ssaatten sonrası mesaiye giriyor dedi senin işin 13 er kiloluk paletleri yere dizip ardından şeker cuvallarini istiflemek dedi yapabilirmisin dedi bende yaparım dedimde zor hocam bizzzat gördüm zaten kadro doluymuş

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,031
1,766
113
Hocam bana insan kaynakları anlattı asgari ücret veriyorum + 9 binlira prim veriyoruz günde 12 saat çalışıyoruz 8 ssaatten sonrası mesaiye giriyor dedi senin işin 13 er kiloluk paletleri yere dizip ardından şeker cuvallarini istiflemek dedi ve 12 saattede en kötü 320 palet ve şeker istiflemen lazm dedi ben bikere yapsam 10 gün yataktan kalkamam hocam yapabilirmisin dedi bende yaparım dedimde zor hocam bizzzat gördüm zaten kadro doluymuş