Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ülker Fabrika

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,034
1,768
113
Halde de hamallık var 🤣 ama kasa sebze meyve indirme bindirme işi aynı iş bileceğin
Hocam ben bugün Ülker fabrikasinda o anı gördüm ya şerefsizim geri çıkacaktım bianda yani 31 binlira maass artı mesai veriyorlar ama yapılmaz hocam 50 şer kiloluk şeker cuvallarini tek tek 13 er kiloluk paletlere dizmek lazmmis hergun mesai vsrmis 12 saat can dayanmaz

darkevenger00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
932
277
63
Hocam ben bugün Ülker fabrikasinda o anı gördüm ya şerefsizim geri çıkacaktım bianda yani 31 binlira maass artı mesai veriyorlar ama yapılmaz hocam 50 şer kiloluk şeker cuvallarini tek tek 13 er kiloluk paletlere dizmek lazmmis hergun mesai vsrmis 12 saat can dayanmaz
50 değildir 25 kilodur onlar

dridvan527

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
394
109
43
Hamallık becerisi lazım hamaklar çok rahat yapıyor. İşin kaldırma indirme püf noktaları var adamlar kavramış onları pek etkilemiyor.

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,034
1,768
113
50 değildir 25 kilodur onlar
Değişiyor hocamda yani mesailerle birlikte maaş 35-40 bine geliyorda yinede yapılmaz hocam bizzat gördüm ayrieten insan kaynaklarıda anlattı zaten can dayanmaz hocam hergun full mesai yapiliyormus 12 saat hamallık

dridvan527

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
394
109
43
Sen sebze halini de görsen aynı şey der kaçarsın 🤣👍

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,319
1,089
113
Değişiyor hocamda yani mesailerle birlikte maaş 35-40 bine geliyorda yinede yapılmaz hocam bizzat gördüm ayrieten insan kaynaklarıda anlattı zaten can dayanmaz hocam hergun full mesai yapiliyormus 12 saat hamallık
Yani daha iyi bir iş bulana kadar birkac ay idare edebilirsin kolay ekmek yok zaten mecbur zorlayacaksın kendini

liberte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,902
2,260
113
Kaç cuvsl şeker olacak sende. Bı tırda 500 çuval olsa yukarıdan biti verse ben 2 saatte istiflerim. Her gün nereye gidiyormuş bu kadar şeker. Basit iş .