Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ülker Fabrika

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,926
1,315
113
Bende o duruma kiziyorum işte eskiden banada bı firma icra muhabbetinden almadılar sinirlendim aw calismadan nasıl biticek bunlar skrm işinizi diyip cikmistim
Asgari ücretten fazla olan iş yerlerinin hepsi bu sıkıntıyı çıkarıyor 1 senedir işsizim icraları kapattım sadece şahısla alacak verecek mevzum var oda eylülde hukuk davası sonucu açıklayacak açıkta icram yok sadece bu şahısla var oda durdurulmuş hangi güvenlik işine başvursam icran var mı borcun var mı diye soruyorlar o yüzden eylülü bekliyorum oda benim aleyhime sonuçlanırsa asgari ücrete boyun eğip işe giricem

Dogukan59

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,118
6,459
113
Nasip olursa basliycam bro tanıdık devreye girdi ulkerdeki vardiya amiriyle görüştü yarın beni fabrikaya bekliyor bro bide kaç ayda bir ikramiye veriliyor birde işçi maaşları nekadar ortalama
Kral ben 4 yıllığım 42 k alıyorum net ben sakız kaplama operatörüyüm türkiyede ki bütün sakızlar benim elimden geçiyor çok titizlik var eldiven kıyafetler felan bizim burda sadece sakız ve şeker kaplanıyor çikolata yok silivride var ben sakız bölümündeyim benim mesailer pazar felan operatörlük derken bayağı yüksek alıyorum

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,024
1,764
113
Kral ben 4 yıllığım 42 k alıyorum net ben sakız kaplama operatörüyüm türkiyede ki bütün sakızlar benim elimden geçiyor çok titizlik var eldiven kıyafetler felan bizim burda sadece sakız ve şeker kaplanıyor çikolata yok silivride var ben sakız bölümündeyim benim mesailer pazar felan operatörlük derken bayağı yüksek alıyorum
Brom anladım peki ben nekadar alırım sence vasıfsız işçi olarak basliycam ortalama nekadar alırım sence birde kac ayda bir ikramiye veriliyor hocam

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,196
2,520
113
Asgari ücretten fazla olan iş yerlerinin hepsi bu sıkıntıyı çıkarıyor 1 senedir işsizim icraları kapattım sadece şahısla alacak verecek mevzum var oda eylülde hukuk davası sonucu açıklayacak açıkta icram yok sadece bu şahısla var oda durdurulmuş hangi güvenlik işine başvursam icran var mı borcun var mı diye soruyorlar o yüzden eylülü bekliyorum oda benim aleyhime sonuçlanırsa asgari ücrete boyun eğip işe giricem
Saçmalık işte calistiicaklar bile borcun ixran var diye vallaha öyle dediler bana sinirlendim sovdum saydım çıktım sktmn memleketinde ixran var asker olamam polis olaman ise göremezsin bide benim astsubaylık oluyordu sagliktan elediler ama 12 askerlik yaptirdilar skeske ozaman rahatsızlığın var demeleri böyle geçmişini sktgmn duzenindeyz iste

casablanca1

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
34
10
8
Bro tanıdık vesilesiyle girecem nasip olursa icra durumumu söylemem ya
Sigorta yapıldığı zaman zaten maaşım 4 te 1ine havuz gelir istediğin kadar söyleme
Açık açık söyle onlar alışkın binlerce adam var önemli bir şey değil o aslında 4 te birini avukata yatıracak
Ama bazı şirketler cinslik yapıyor tabi
Ama şöyle baştan zaten haberleri olacak maaş haczi gelince söyle
maaşını kesintiden sonra kalan kadar kabul edersin haberin bile olmadan kapanır gider borcun

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,024
1,764
113
Hocam ilk işe giren işçi maaşı nedir ortalama sence birde kaç ayda bir ikramiyesi var

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,610
1,592
113
Arkadaşlar aranızda Ülker çikolatalı gofret sevmeyen varmı diye arada espiri yap

Kafkasyalı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
291
595
93
İmkanları iyi bildiğim kadarıyla ama fabrika ortamı olunca zorlukları da olur elbet hayırlı olsun