Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Uğurcan Çakır ve İlkay Gündoğan Galatasaray'da

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,661
1,910
113
Fenerbahçeyi tebrik ederim bir Gs taraftarı olarak, sağlam çalım attılar çok iyi transferler yaptılar, UEFA kupasını bu sene getirir, Süper ligde zaten bu yapılan transferlerden sonra her takıma 4_5 atarlar. GS den çok daha iyi bir kadro kurdular, başarılar dilerim Fenere, GS de Şampiyonlar.liginde 5_6 puan alıp veda eder
İroni mi

CodyRhodes

indusputed
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,864
776
113
gs yönetimi kafayı yemiş olmalı 33 milyonu ilk gördüğümde şok oldum muslera gideli 90 gün olmuş hala kaleciyi son güne bırakıyorlar ondan sonra böyle saçma sapan panik transferi yapıyorlar

Askar31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,221
462
83
gs yönetimi kafayı yemiş olmalı 33 milyonu ilk gördüğümde şok oldum muslera gideli 90 gün olmuş hala kaleciyi son güne bırakıyorlar ondan sonra böyle saçma sapan panik transferi yapıyorlar
3 ay uğraştığı edersonu fb 48 saatte aldı, böyle bir çalım görülmedi

Askar31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,221
462
83
Bu kadrolardan sonra Anadolu takımları artık lig sıralamasında sadece formalite olarak yer alacaklar, lig yine 2 takım arasında geçecek ama Fb gs ile arasındaki farkı baya açtı

CodyRhodes

indusputed
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,864
776
113
33 uğurcana vermek yerine 35 donnarummaya verirdim oyuncuya da 15 maaş vereceksin osimhende 16 alıyor zaten. dünyanın en iyi kalecisi bu. 4 sene sözleşme yap yaşı 30 olunca bile alıcı bulup satarsın. gs yöneticileri harbi gerizekalı

Askar31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,221
462
83
Dün Ederson İstanbul'a gelecek dediklerinde hemen GS atkısını alarak karşılamaya gidecektim iyiki habere detaylı baktım, meğer fener'e geliyormuş

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,671
2,587
113
Keremi aldığımıza göre, attığı golü şimdi Fenerbahçe atmış sayılcak ve Şampiyonlar ligine Benfica yerine biz mi gidecez?😀😀😀çok saçma bir sezon GS ve FB yi bekliyor.Bu sezon bu iki kulüp batmazsa bı daha batmazlar

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,261
28,837
113
Selcuk inan gibi bir ortasaha bulamadılar gitti. Kaleciye 33 vermek mantıksız gerçekten. gsnin acil bir sağlam 10 numara bulması lazım

CodyRhodes

indusputed
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,864
776
113
Keremi aldığımıza göre, attığı golü şimdi Fenerbahçe atmış sayılcak ve Şampiyonlar ligine Benfica yerine biz mi gidecez?😀😀😀çok saçma bir sezon GS ve FB yi bekliyor.Bu sezon bu iki kulüp batmazsa bı daha batmazlar
batmazlar ama bir iki seneye transfer yasağı yerler harcanan bu paralar hiç normal değil

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,261
28,837
113
Batmazlar para bol ikisinde de

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,950
1,330
113
uğurcan her türlü iş yapar da ilkay yatar. Bir beşiktaşlı olarak iki takımında avrupada başarılı olmasını isterim o kadar masraf boşa gitmesin aq

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,122
17,912
113
33 milyon Uğurcan Çakır transfer etmek
Yönetim beceriksizliğidir son güne kaldılar Edersonu kaptırınca taraftar korkusu 33 milyona bedel oldu
Günay ile Uğurcan arasında hiçbir fark yok