http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Üçüncü Şahıs Hk.

guns n roses

⚫⚫⚫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,499
2,379
113
Senin kide mi fonlara devretmişler kardo
evet varlık hayata devrettiler bi ara insafa gelip bankayi aradim borcum vardı sordum. sizin borcunuzu artık biz degil varlık hayat alıcak onunla muhattap olun bizden çıktı dedi. bende sizden başkasina para vermem diyip borcumu ödemedim üşendim 😂

dermany

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,692
3,231
113
evet varlık hayata devrettiler bi ara insafa gelip bankayi aradim borcum vardı sordum. sizin borcunuzu artık biz degil varlık hayat alıcak onunla muhattap olun bizden çıktı dedi. bende sizden başkasina para vermem diyip borcumu ödemedim üşendim 😂
Bakalım kardo daha neler bizi beklicek

Aziz628

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
158
46
28
Millet diyor fona vermişler fon benden alacakmış
Fona verilmiş doğru ama senden.alamadiklari için senin hesabın olan yerleri bulmuşlar 3 firmaya yazmışlar parası vs varsa bloke koyup.yollayin bize diye miras borsa firması papara biliyorsun zaten olay böyle

guns n roses

⚫⚫⚫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,499
2,379
113
Arayan soran kimse yok ki 1 senedir
midas menkul degerler cart curtu ara. muhtemelen borcunun biraz daha faiz ve kıyıcı olmasını bekliyorlar. dosyan bunlarda durdukça daha sert alıcaklar ondan . acele etmezler pek ama ev araba bilmem ne alınca direk şer koyarlar üzerine

Huseyin7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,405
569
113
Kardeşim ben teknoloji ve paparaya da yazi göndermişler parası varsa el koyun diye

dermany

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,692
3,231
113
Fona verilmiş doğru ama senden.alamadiklari için senin hesabın olan yerleri bulmuşlar 3 firmaya yazmışlar parası vs varsa bloke koyup.yollayin bize diye miras borsa firması papara biliyorsun zaten olay böyle
Paparam bu olaydan önce zaten 5 sene önce bloke konuldu sonra icra borcum oldu ne alaka papara şimdi

dermany

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,692
3,231
113
midas menkul degerler cart curtu ara. muhtemelen borcunun biraz daha faiz ve kıyıcı olmasını bekliyorlar. dosyan bunlarda durdukça daha sert alıcaklar ondan . acele etmezler pek ama ev araba bilmem ne alınca direk şer koyarlar üzerine
Bende ölene kadar almam birşey üstüme

AnosValous

-
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,265
8,637
113
BN Teknoloji Binance Tr borsası la kripto mu borçlandın ne yaptın

guns n roses

⚫⚫⚫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,499
2,379
113
Bende ölene kadar almam birşey üstüme
raat ol. beyaz yaka bir köle degilsen bir yerde calışmiyorsan resmi senden maşınıda alamazlar. calişirsan elden al paranı. birsey alırsan araba ev aileden borcsuz birin uzerine al. bireysel borcun oldugu zaman ailenden hiçbirşey talep edemezler kefil olmadilarsa.

dermany

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,692
3,231
113
raat ol. beyaz yaka bir köle degilsen bir yerde calışmiyorsan resmi senden maşınıda alamazlar. calişirsan elden al paranı. birsey alırsan araba ev aileden borcsuz birin uzerine al. bireysel borcun oldugu zaman ailenden hiçbirşey talep edemezler kefil olmadilarsa.
Bakalım kardo bunlar aranma filan olmaz dime

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,409
13,789
113
Konu şahıs borcu ve banka borcu icra lık oldum bunlarda fona mı ne vermiş bende diyorum ki fon verdiler ne degişiyor onlar için
Kardeş fona borcunu devrediyor örnek borcun 100 k onlar fona 40 k ya satıyorlar fon senden yine 100 k almaya çalışacak. Değişen tek şey borçlu olduğun ilk kurum parayı tahsil ettiği için senle işi kalmıyor. Fon peşine düşüyor artık

Der Leanderturm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,160
959
113
ne devredilmesi aq . Şirket senin çalıştğın kurumlara yeni veya eski , bankalara , finansal şirketlere borsa kripto firmalarına tebligat yollamış bunun parası varsa el koyun ben çökecem diye

dermany

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,692
3,231
113
Kardeş fona borcunu devrediyor örnek borcun 100 k onlar fona 40 k ya satıyorlar fon senden yine 100 k almaya çalışacak. Değişen tek şey borçlu olduğun ilk kurum parayı tahsil ettiği için senle işi kalmıyor. Fon peşine düşüyor artık
Kardo icra borcundan dolayı aranma filan çıkmıyor dime

guns n roses

⚫⚫⚫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,499
2,379
113
Bakalım kardo bunlar aranma filan olmaz dime
gbt de çıkmaz. gönül rahatlihi ile trafik otellerde kalabilirsin. adresin belliyse gelebilirler ama uzun vadede hiç birşey olmaz 10 yıla kadar belki takipszilikten düşer bile cok yüklü degilse. ben ögrenci iken vodafona borcum vardı telefon al sat yapmistim aradan 10 yıl geçmis tessdüfen vadafona gttim fatural hat cikardım borcum harcım çıkmadı şimdi 2 ay sonra yeni tel alcam 😂

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,642
7,354
113
Takım elbiseli mafya diyebiliriz. Senin borcun ornegin 20 k ise bunlara 10 k ya satıyorlar. Onlar da diyorki biz bundan s*ke s*ke alırız. Sülük gibi yapısırlar her yeri ararlar ama odemek istiyorsan da ucuza kapatabilirsin