http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Üçüncü Şahıs Hk.

dermany

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,692
3,231
113
ne devredilmesi aq . Şirket senin çalıştğın kurumlara yeni veya eski , bankalara , finansal şirketlere borsa kripto firmalarına tebligat yollamış bunun parası varsa el koyun ben çökecem diye
Tamamda benim akbank kullanıyorum içindede bazen yüklü para oluyor ama birşey olmuyor 1 senedir de kullanıyorım birşey olmadı

dermany

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,692
3,231
113
Takım elbiseli mafya diyebiliriz. Senin borcun ornegin 20 k ise bunlara 10 k ya satıyorlar. Onlar da diyorki biz bundan s*ke s*ke alırız. Sülük gibi yapısırlar her yeri ararlar ama odemek istiyorsan da ucuza kapatabilirsin
Nasıl alıyorlar.... Hayırıdr

guns n roses

⚫⚫⚫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,499
2,379
113
Tamamda benim akbank kullanıyorum içindede bazen yüklü para oluyor ama birşey olmuyor 1 senedir de kullanıyorım birşey olmadı
anlık haciz gelir paran varsa içinde bloke olur ama para yoksa haciz gelse bile birşey olmaz kartı kullan sadece içinde para tuma

dermany

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,692
3,231
113
gbt de çıkmaz. gönül rahatlihi ile trafik otellerde kalabilirsin. adresin belliyse gelebilirler ama uzun vadede hiç birşey olmaz 10 yıla kadar belki takipszilikten düşer bile cok yüklü degilse. ben ögrenci iken vodafona borcum vardı telefon al sat yapmistim aradan 10 yıl geçmis tessdüfen vadafona gttim fatural hat cikardım borcum harcım çıkmadı şimdi 2 ay sonra yeni tel alcam 😂
Bakalım kardo borç sahıs 80 k ama onlar diyor 230 k sonra faiz filan bindi 280 k oldu birde bankaya var ufak 30k ve 5 k

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,406
13,788
113
Kardo icra borcundan dolayı aranma filan çıkmıyor dime
Yok aranma icra burcuyla alakalı bişey değil aranma herhangi bir borç için avukatin yönlendirmesi ile icra dairesinde borcu odeyegine dair kağıt imzalarlarsan ve ödemezsen işte o zmn aranma çıkar 3 ay açık ta yatarsin

guns n roses

⚫⚫⚫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,499
2,379
113
Bakalım kardo borç sahıs 80 k ama onlar diyor 230 k sonra faiz filan bindi 280 k oldu birde bankaya var ufak 30k ve 5 k
fabrika yada resmi yerlerde calışmıcaksan ödeme boş koy. meslek sahibi isen elektrikci inşatcı aşcı vs vs nazın geçiyor ise sigortasız calışıp elden al paranı bak yoluna üzerine soguk su içsinler

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,406
13,788
113
O yüzden her ne olursa olsun burcu odeyecem diye taahhüt kağıt falan imzalama

dermany

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,692
3,231
113
fabrika yada resmi yerlerde calışmıcaksan ödeme boş koy. meslek sahibi isen elektrikci inşatcı aşcı vs vs nazın geçiyor ise sigortasız calışıp elden al paranı bak yoluna üzerine soguk su içsinler
Öyle yapıyorum şuan zaten kardo

guns n roses

⚫⚫⚫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,499
2,379
113
Öyle yapıyorum şuan zaten kardo
boşkoy vijdan yapma borç eskiden yigidin kamçısı idi. herkez sende çaldı kimisi sigaradan kimisi kirandan kimisi yedigin ekmekten elindeki telefondan verginden gençliginden çaldı ama kimse bedel ödemedi senin günahın geçmez icin raat olsun 🤜🤛

dermany

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,692
3,231
113
boşkoy vijdan yapma borç eskiden yigidin kamçısı idi. herkez sende çaldı kimisi sigaradan kimisi kirandan kimisi yedigin ekmekten elindeki telefondan verginden gençliginden çaldı ama kimse bedel ödemedi senin günahın geçmez icin raat olsun 🤜🤛
Ben bu borç için bile saçma yere bir gün nezarethanede kaldım sabah adliyeye sevk ettiler katip dedi bana bir gece kaldın mı evet dedim yüz ifadesi ne baktım yazık der gibi boşuna kaldım 1 gün

guns n roses

⚫⚫⚫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,499
2,379
113
Ben bu borç için bile saçma yere bir gün nezarethanede kaldım sabah adliyeye sevk ettiler katip dedi bana bir gece kaldın mı evet dedim yüz ifadesi ne baktım yazık der gibi boşuna kaldım 1 gün
aga nie kaldın la benim milyona yakın borcum var . ödücegine dahil imza mı attın avukata vs vs

dermany

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,692
3,231
113
aga nie kaldın la benim milyona yakın borcum var . ödücegine dahil imza mı attın avukata vs vs
Yok kardo dolandırıcılık için dosya acmıslar bana bende sahilde oturuyordum gbt yaptılar bir gün kaldım sonra ifade verdim sonuc olarak borç alınmıs dolandırma yok ortada 15 gün içinde belli olucak dediler kagıt geldi karsı taraf için demişler isterseniz icra mahkemesine yada sulh hukuk mahkemesine başvurun demişler bunlarda icraya başvurmuşlar

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,775
749
113
Bu borç senin her yerde her işlemde karşına çıkacak. Eninde sonunda ödeyeceksin. Ha kartsız kredisiz evsiz arabasız şunsuz bunsuz yaşayacaksan ömür boyu bilemem