- 12,692
- 3,231
- 113
Fona devredilmiş gibi birşeyBeyler bu 3 cü şahıs ne anlama geliyor Ekli dosyayı görüntüle 642672
Ne oluyor yani kardoFona devredilmiş gibi birşey
Ağa yani dosyayı seninbir fona devrediyolar satiyolar onlara borçlu oluyorsunNe oluyor yani kardo
Ne oluyor ki ben zaten ödemicem ki bunlara verdiler ne olucak sonuç kötü mü iyi mi bunlara vermeleriAğa yani dosyayı seninbir fona devrediyolar satiyolar onlara borçlu oluyorsun
Ne davası bu acabaBeyler bu 3 cü şahıs ne anlama geliyor Ekli dosyayı görüntüle 642672
Konu ne içerik nedirNe oluyor ki ben zaten ödemicem ki bunlara verdiler ne olucak sonuç kötü mü iyi mi bunlara vermeleri
14 yıldır benden zırnık alamadılar isterse 33. Şahısa devretsinlerNe oluyor ki ben zaten ödemicem ki bunlara verdiler ne olucak sonuç kötü mü iyi mi bunlara vermeleri
Bende aynı durumdayım14 yıldır benden zırnık alamadılar isterse 33. Şahısa devretsinler
ikametgah adresim eşki şehirde ben bursadayım aracım manitanın üzerine kayıtlı onun kartlarini kullanıyorum yurt dışındaki abimin engelli maşını ve akbilini kullanıyorum . kimse benden daha hassas olamaz bu konuda 😂14 yıldır benden zırnık alamadılar isterse 33. Şahısa devretsinler
Evim yok maaş elden araç yokvarlık hayat varlık şirketleri fon ( yani peşine düşen yeni sülükler . araclarina evine maşına ona buna çöken şirket)
Midas bn teknoloji ve paparaya yazmışlar parası varsa bize yollayın bloke koyun diye kanka olay bu yaniKonu şahıs borcu ve banka borcu icra lık oldum bunlarda fona mı ne vermiş bende diyorum ki fon verdiler ne degişiyor onlar için
Senin kide mi fonlara devretmişler kardoikametgah adresim eşki şehirde ben bursadayım aracım manitanın üzerine kayıtlı onun kartlarini kullanıyorum yurt dışındaki abimin engelli maşını ve akbilini kullanıyorum . kimse benden daha hassas olamaz bu konuda 😂
yani fon senden o parayi alıcak fazini alıcak fon bedelinide alacak artık onlarla muhattapsın .Konu şahıs borcu ve banka borcu icra lık oldum bunlarda fona mı ne vermiş bende diyorum ki fon verdiler ne degişiyor onlar için
Bende öyle değildirMidas bn teknoloji ve paparaya yazmışlar parası varsa bize yollayın bloke koyun diye kanka olay bu yani
Arayan soran kimse yok ki 1 senediryani fon senden o parayi alıcak fazini alıcak fon bedelinide alacak artık onlarla muhattapsın .
Yüzde yüz kanka bilmesem neden açıklama yapayım.sanaBende öyle değildir