http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Twitter Paylaşımı Yüzünden Hakkımda Soruşturma Açılmış

NFK19

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,451
1,711
113
Sen mi paylaştın sorusuna evet demişsin ve profil fotoğrafın sana ait aynı zamanda isim soy isimde sana mı aitti ? Bir avukat ile ilerlemen çok daha iyi olacak en azından para cezası ile sonuçlanır
Twitter da çekim paylaş bonusu için kendini ateşe atan adam en az 80k cezayı nasıl ödeyecek gitsin yatsn 1 sene bişey olmaz

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,005
1,743
113
Beyler çekim paylaş yapıyorsunuz anladım ama şöyle yapın en azından paylaşın resmini çekin sonra paylaşımı bir dakika sonra silin niye öyle bırakıyorsunuz

mrtozturk18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,218
452
83
Agalar bundan 2 3 sene önce Twitter’da 2 kere bonus için bi paylaşım yapmışım benim kesinlikle bi siteyle sponsorluğum anlaşmam yok sadece bonus için paylaştım hakkımda arama kararı çıkarılmış polis eve gelip benim eyşalarımı aramış ve beni arayıp ifadeye çağırdırlar ifadeye gittim bana sadece paylaşımlarımı sordular sen mi paylaştın diye evet dedim çünkü ppde benim fotoğrafım var sonra polis bana hakkında reklam ve teşvik etme suçundan 1 yıl ila 3 yıl arası hapis cezası veya 80 bin ila 340 bin tl para cezası verilir dedi ve telefonuma el koydular 3 ay oldu halen bir sonuç yok bu durumu yaşayan oldumu veya bi yakını ne ceza alırmıyım sizce
Sicilin temiz ise para cezası alırsın başka bir şey olmaz

Mcanklc42

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,327
423
83
Sen mi paylaştın sorusuna evet demişsin ve profil fotoğrafın sana ait aynı zamanda isim soy isimde sana mı aitti ? Bir avukat ile ilerlemen çok daha iyi olacak en azından para cezası ile sonuçlanır
Evet herşey bana ait orda kabul ettim zaten benim diye ikna edemem herşey beni gösteriyordu