Kral aynı seneryoyu yaşadım 8 ay sonra mahkeme açıklandı daha telefon da gelmedi elimeO kdr yatmasin bnde hesap verdim daha haber yok bnada mi öle olur
Kral aynı seneryoyu yaşadım 8 ay sonra mahkeme açıklandı daha telefon da gelmedi elimeO kdr yatmasin bnde hesap verdim daha haber yok bnada mi öle olur
Umarım banada öyle bişey verirler ya herşey şuan o kadar düzeltmişken hayatımı mahvetmek istemiyorum tekrardanBen yaşadim aynı durumu denetimli serbestlik verdi
+25 bin para cezası
Geçen sene
Anladım ben karakalo hesap verdim o kdr hakim karar verecek dedi polis o kdr Başka yok haber yok bndedeKral aynı seneryoyu yaşadım 8 ay sonra mahkeme açıklandı daha telefon da gelmedi elime
Telefona bakiyolar hangi sitelere girmis giriyormu girmiyormu oynuyor mu fln die ip gecmisine bakıyorlardirTelefona el koyma ne sacmaligi bunlar resmen kafa yemisler
Ben ifadeye gittim hic oyle bir durum yasanmadiTelefona bakiyolar hangi sitelere girmis giriyormu girmiyormu oynuyor mu fln die ip gecmisine bakıyorlardir
Hapis cezası vermiyor denetimli serbestlik veriyor 5 yıl içinde bir suç işlersen bu sefer sıkınti amaBni cardilar iki hafta önce twiterden hesap verdim habr yok cezamı gelir hapis mı olur acaba korktum yurtdisina mi çıksam
Banada aynısını demiştiAnladım ben karakalo hesap verdim o kdr hakim karar verecek dedi polis o kdr Başka yok haber yok bndede
Ben ona razıyım zaten sıkıntılı biri değilim tekrar suç işlemem kolay kolayHapis cezası vermiyor denetimli serbestlik veriyor 5 yıl içinde bir suç işler bu sefer sıkınti ama
Telefon mahkeme sonuclandiktan 15 gün sonra geliyor duruşmaya çıkıp sonuçlanmadan gelmezKral aynı seneryoyu yaşadım 8 ay sonra mahkeme açıklandı daha telefon da gelmedi elime
İfadede polis tlfn ip mi aldı sadece bnmBen ifadeye gittim hic oyle bir durum yasanmadi
Sıkıntı nereden paylaştık Hacı bela geliyorHapis cezası vermiyor denetimli serbestlik veriyor 5 yıl içinde bir suç işlersen bu sefer sıkınti ama
Ben paribu icin ifadeye gittim boyle durum ile karsilasmadimİfadede polis tlfn ip mi aldı sadece bnm
Anladım reisTelefon mahkeme sonuclandiktan 15 gün sonra geliyor duruşmaya çıkıp sonuçlanmadan gelmez
Benim direk telefona el koyduİfadede polis tlfn ip mi aldı sadece bnm
Knka aynı şeyden kaynaklı değildir ondan sanırımBen paribu icin ifadeye gittim boyle durum ile karsilasmadim
Valla olabilir dost bana paribudan 370 bin yapi krediye cekmissin dedi ben kendim yapi kredi hesap hareketleirni actim onlara paribudan gelen 1 tl para bile yoktu imzaladim ciktimKnka aynı şeyden kaynaklı değildir ondan sanırım
Geçmiş olsun dostUmarım banada öyle bişey verirler ya herşey şuan o kadar düzeltmişken hayatımı mahvetmek istemiyorum tekrardan
Geri aldinmi tlfnu snradanBenim direk telefona el koydu