Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tutuklama Kararı

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,035
1,768
113
Hakimde öyle demiş zaten, 3 yıl 4 ay GİBİ, sonra canı sıkılmış buna birde para cezası yapistirayim demiş GİBİ. Yahu infaz kanununda gibi ya da tahminen diye birşey yok, aldığı ceza ortada hesaplama şekli belli, girecek içeri ve muddetnamesi gelecek, koşullu salıverme tarihi tam 240 gün sonra olacak, geri kalan süre denetim... Rahat durur bir disiplin cezası almazsa 30 gün kapalı 210 gün açık... Gözlem kurulu onay vermezse 240 günün tamamını kapalıda tutabilir hatta koşullu salivermedende faydalandirmadan cezanin tamamını 3 yıl 4 ay kapalıda tutabilir. Bu çok zayıf bir ihtimal, büyük bir disiplin cezası alırsa anca.
Ozaman ben niye girdi çıktı bile yapmadım hocam ? 2021 1 sene 8 ay verildi habg oldu 2023 tede suçtan dolayı 10 ay ceza verildi iki ceza toplamim 2 sene 6 ay girdi çıktı bile yapmadım ben avukatım ilgilendi hep

Sen resmen adamın aldığı cezanın hepsini yatar demişsin 😂 öyle bişey yok 3 yılın yatari bile yok rahat ol dost enfazla girdi çıktı yaparsın bak yukarda benim ceza toplamim yazıyor girdi çıktı bile yapmadım rahat ol

Emreee

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,068
383
83
cezan falan ertelenmemiş cezaya girceksin , gir çıkta yapabilirsin

kartal060606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,253
1,053
113
Bende tutuksuz yargılandım hüküm dışardan verildi .

2023 eylül ayında istinafa gönderdim 6 ocak 2025te ceza onandı o tarihten beri orda burda geziyorum
Aslında konu sahibinin değilde senin yurtdışına kaçman gerekiyormuş reis :) adam 12 ay için kaçacam diyor

bookie

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,725
333
83
Ozaman ben niye girdi çıktı bile yapmadım hocam ? 2021 1 sene 8 ay verildi habg oldu 2023 tede suçtan dolayı 10 ay ceza verildi iki ceza toplamim 2 sene 6 ay girdi çıktı bile yapmadım ben avukatım ilgilendi hep

Sen resmen adamın aldığı cezanın hepsini yatar demişsin 😂 öyle bişey yok 3 yılın yatari bile yok rahat ol dost enfazla girdi çıktı yaparsın bak yukarda benim ceza toplamim yazıyor girdi çıktı bile yapmadım rahat ol
Sen kovid cisin öyle yirtmissin

bookie

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,725
333
83

Bu 3 yılın yqtari nasıl yok hocam ? Bitti o işler artık eskisi gibi değil. Denetim süreleri belli vb.

Black81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
372
139
43
adam lise kpss ye girip atanmış reis. Koskoca cezaevi gardiyanı olmuş

Hah işte bende onu diyorum eşeğe altın semer de vursan gene eşek 36 gardiyan arasindan 1 tanesi Babacan iyi adamdı geri kalanı kendi egosu gotuyle yer değiştirmiş olan sahislardi şahsen dışarda selam vermem Allah şahit

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,035
1,768
113
Bu 3 yılın yqtari nasıl yok hocam ? Bitti o işler artık eskisi gibi değil. Denetim süreleri belli vb.
Hocam benim öz dayım avukat 2021 deki suçum habg olmuştu 1 sene 8 ay fakat habg olmuştu 2023 tede bu suçtan 10 ay aldım covid olmasa bile enfazla girdi çıktı yaoacaktim 2 yıl 6 ayın yatari yok çünkü bizzat avukat dayım demişti hocam şuandaki tek avantajim girdi çıktı yapmadım dayım dediğimde avukat 20 yıllık bir avukat hocam iyi biliyor ceza hukukunu bende mükerrer tekerrür olmadı hocam

erciii

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
53
11
8
tanık olarak mahkemeye çağrılma durumu hakkında bilgisi olan varmı ?