Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tutuklama Kararı

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,035
1,768
113
Avukata kalsa bende beraat alıyodum ceza gelince istinaf bozara döndü istinsf bozmazsa yargıtaydan 5 6 senede döner diyodu istinaf yargıtay yolumu kapatıp 10 sene cezamı onadı .

Avukatlara fazla güvenme bro.

Ceza infaz sistemi her avukatın kafasından farklı ses çıkmasına müsait.

sonrası infazlarda girdi çıktı olayını kaldırdılar ceza yatarın 2 yıl 1 ay olsaydı girdi çıktıydı ama 2 yıl 6 ayda 3 ay yatar olduğu için girdi çıktı olayı yoktu yasa olmasaydı 3 ay yatacaktın
Bro avukatım öz dayım 20 yıllık avukat şuandaki tek avantajim girdi cik yapmadım covid yasası olmasaydi dayım diyordu 6 saat girişte tutup salarlar demişti

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,035
1,768
113
Yahu ne diyim sonuç olarak kurtulmuşsun 😀
Brom bişey diycem inanmiycan arkadaşım var 62 tane suç kaydı var halen dışarda 😂 toplamda 4-5 ay anca yattı birakta bende yatmayım Bare 2 suç kaydim var birisi habg zaten 😂

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,969
958
113
Brom bişey diycem inanmiycan arkadaşım var 62 tane suç kaydı var halen dışarda 😂 toplamda 4-5 ay anca yattı birakta bende yatmayım Bare 2 suç kaydim var birisi habg zaten 😂
İşte onlar birikiyor birikiyor birikiyor sonra 1 tanesi patladımı hepsi sırasıyla geliyor .. içtima ediliyor o patlayan dosyalar

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,969
958
113
Bro orası öylede 62 tane suç kaydı ne demek halen dışarda 😂
Suçların niteliği önemli .

Tutuklu yargılanıp mahkemesi dışardan devam ediyor .

Cezalardan 1 tanrsi gelip kapalıya aldıkları zaman hepsi ışık hızında patlıyor.

Black81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
372
139
43
İstinaf öyle eskisi gibi yollim 5 ay sonra gelsin yok benim 13. Günde döndü haberiniz olsun

Sandra09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,368
564
113
Girdi çıktı yapar denetime gider gibi

EnginAres

Sokaktaki Patiler İçin 1 Kap Su 1 Kap Mama 🙏
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,097
2,130
113
Girdi çıktı yapar denetime gider gibi
Hakimde öyle demiş zaten, 3 yıl 4 ay GİBİ, sonra canı sıkılmış buna birde para cezası yapistirayim demiş GİBİ. Yahu infaz kanununda gibi ya da tahminen diye birşey yok, aldığı ceza ortada hesaplama şekli belli, girecek içeri ve muddetnamesi gelecek, koşullu salıverme tarihi tam 240 gün sonra olacak, geri kalan süre denetim... Rahat durur bir disiplin cezası almazsa 30 gün kapalı 210 gün açık... Gözlem kurulu onay vermezse 240 günün tamamını kapalıda tutabilir hatta koşullu salivermedende faydalandirmadan cezanin tamamını 3 yıl 4 ay kapalıda tutabilir. Bu çok zayıf bir ihtimal, büyük bir disiplin cezası alırsa anca.

Black81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
372
139
43
Hakimde öyle demiş zaten, 3 yıl 4 ay GİBİ, sonra canı sıkılmış buna birde para cezası yapistirayim demiş GİBİ. Yahu infaz kanununda gibi ya da tahminen diye birşey yok, aldığı ceza ortada hesaplama şekli belli, girecek içeri ve muddetnamesi gelecek, koşullu salıverme tarihi tam 240 gün sonra olacak, geri kalan süre denetim... Rahat durur bir disiplin cezası almazsa 30 gün kapalı 210 gün açık... Gözlem kurulu onay vermezse 240 günün tamamını kapalıda tutabilir hatta koşullu salivermedende faydalandirmadan cezanin tamamını 3 yıl 4 ay kapalıda tutabilir. Bu çok zayıf bir ihtimal, büyük bir disiplin cezası alırsa anca.
Böylesine cins gardiyanlar oldukça ceza alır dışarının kedisi icerinin aslanı olur