- 5,744
- 3,778
- 113
Eyvallah dost doğrusunDinimden inancımdan kime ne ki? Sen kendinle yüzleş ve arın. Dini boşver iyi insan olup iyi kalmaya bak
Eyvallah dost doğrusunDinimden inancımdan kime ne ki? Sen kendinle yüzleş ve arın. Dini boşver iyi insan olup iyi kalmaya bak
Sms ekranı ıstıyorSEla’mun Aleyküm
Kardeşlerim dostlarım, Madde ve Kumar Bağımlılığı tedavisi derken Temmuz da Yatış yaptık , Aileden ayrı 93 Gün …
temizlendim arındım duruldum, Misler gibi Oldum.
ekimin sonlarına doğru Mezun edip gönderdiler .
Belirli Şartlar vardı, Telefonu uzun bir süre ele almayacaktım, Kontrollü şekilde işe başlayıp gözetim eşliğinde hayatıma devam edecektim.
neyse dedik işe başlayalım bir heyecan,
Gittik banka hesabı açtık , o kadar olumsuz sicile rağmen ticari hesap olduğundan 20 Bin liralık kredi Kartı çıktı..
Para dürttü tabi, o gün 1100 Lira Yatırdık, Şans ya 10 Dakika sonra 140 Bin lira oldu…
Sabahına tüm parayı çektim ..
Hemen gidip telefon aldık, zaten evi yeni taşımıştım başka bir semte geçmiştim . Öyle böyle derken işe de yeni girdik , 3 Gün İçinde Yaklaşık 300 bin liraya yakın Çekim yaptım, O sıra daha iyi bir telefon derdine düştüm 40 Bin lira dolandırıldım, Yedik içtik tabi parada var , Ben yine Maddeye devam ettim
Şu kısacık zamanda, Önce teyzem vefat etti Bartına cenzaye gittim, Halam 1 Ay Önce vefat etti, maddeye başladığım abim dediğim dediğim adam da kardeşi arayıp Kaybettik dedi oda vefat etti..
Kurban bayramın 2,inci günü Halamın mezarına ziyarete gittik, mezarı ararken kafamı bir çevirdim Evren TOZAR yazıyor Rahmetlii… 7 Yılımız iyi kötü beraber geçti, ben derneğe gittikten sonra oda annesinin yanına gitmiş temizlenmişti, Ama vücutta ki iltihaplar onu bitirmiş İç Hastalıklarından Vefat etti, Şans ya gidip mezarına dua etmek hakkımı helal etmek istiyordum .. Kendisi esenyurtta oturuyordu , Kilyos’a gömmüşler, Halamla karşılıklı yatırıyorlar , Aralarında mezar da yok . halamla direk karşı Karşıya Mezarları,, Velhasıl Kelam
Benim gidişat kötü, taşındık aile benim borçları temizlemek adına evi şaştı kiraya çıktı , Ben kiradayım
gidiyorum yine 3 Hafta Arınacağım Nasipse, Bu sefer de işim kolay değil , inşallah Allahım Hayurlı Kapılar açar, Sizlerede hayırlı Kapılar Açsın, Veda mesajı değil sadece muhabbet için yazdım . saygı Sevgilerimle
Güne özel Bonus Az önce 1100₺ gönderdiler
Milbey
üye olun 200 spin ekleniyor 5000₺ Çekim yapılabiliyor Bol Şanslar
Gerçek şu ki sen daha düzelmezsin iyi günlerEyvallah dost doğrusun
Dost sms ekranı istiyorlar sana zahmet onuda atarmısınEyvallah dost doğrusun
Kanka Banada öyle dediler küfrettim girip çıktım eklenmiştiDost sms ekranı istiyorlar sana zahmet onuda atarmısın
Lan yürü tenekeGerçek şu ki sen daha düzelmezsin iyi günler
Yaşadıklarının aynısı yaşandı tecrübe edildi. Geçen sene ameteme yattım kumar ve madde için.1 aylık yatıstan sonra ilaç tedavisine devam ettim.şuan Allah’a şükür maddeyi bıraktım ama bu kumar işi nedense bi türlü olmuyor. Her geçen gün beni içten içe bitirdiğinin farkındayım ama elimden bişey gelmiyor durduramıyorum kendimi farklı bi dopamin veriyor diğer bağımlılıklara nazaran. Her türlü bağımlılığı yaşadım hayatım boyunca ama bu illete bi türlü dur diyemiyorum. Allah yolunu açık etsin maddeyi de inş bırakırsın tekrardanSEla’mun Aleyküm
Kardeşlerim dostlarım, Madde ve Kumar Bağımlılığı tedavisi derken Temmuz da Yatış yaptık , Aileden ayrı 93 Gün …
Belirli Şartlar vardı, Telefonu uzun bir süre ele almayacaktım, Kontrollü şekilde işe başlayıp gözetim eşliğinde hayatıma devam edecektim.
Gittik banka hesabı açtık , o kadar olumsuz sicile rağmen ticari hesap olduğundan 20 Bin liralık kredi Kartı çıktı..
Para dürttü tabi, o gün 1100 Lira Yatırdık, Şans ya 10 Dakika sonra 140 Bin lira oldu…
Hemen gidip telefon aldık, zaten evi yeni taşımıştım başka bir semte geçmiştim . Öyle böyle derken işe de yeni girdik , 3 Gün İçinde Yaklaşık 300 bin liraya yakın Çekim yaptım, O sıra daha iyi bir telefon derdine düştüm 40 Bin lira dolandırıldım, Yedik içtik tabi parada var , Ben yine Maddeye devam ettim
Şu kısacık zamanda, Önce teyzem vefat etti Bartına cenzaye gittim, Halam 1 Ay Önce vefat etti, maddeye başladığım abim dediğim dediğim adam da kardeşi arayıp Kaybettik dedi oda vefat etti..
Kurban bayramın 2,inci günü Halamın mezarına ziyarete gittik, mezarı ararken kafamı bir çevirdim Evren TOZAR yazıyor Rahmetlii… 7 Yılımız iyi kötü beraber geçti, ben derneğe gittikten sonra oda annesinin yanına gitmiş temizlenmişti, Ama vücutta ki iltihaplar onu bitirmiş İç Hastalıklarından Vefat etti, Şans ya gidip mezarına dua etmek hakkımı helal etmek istiyordum .. Kendisi esenyurtta oturuyordu , Kilyos’a gömmüşler, Halamla karşılıklı yatırıyorlar , Aralarında mezar da yok . halamla direk karşı Karşıya Mezarları,, Velhasıl Kelam
Benim gidişat kötü, taşındık aile benim borçları temizlemek adına evi şaştı kiraya çıktı , Ben kiradayım
gidiyorum yine 3 Hafta Arınacağım Nasipse, Bu sefer de işim kolay değil , inşallah Allahım Hayurlı Kapılar açar, Sizlerede hayırlı Kapılar Açsın, Veda mesajı değil sadece muhabbet için yazdım . saygı Sevgilerimle
Milbey
Sana katılıyorum kardeş adam 93 gün tedavi görmüş çıkmış ertesi gün yine kumar oynamış 😁 yine olacak şeyler aynı.insan tedavi görebilir ama önce istemeli bu durumu adam belliki istemiyor.baksana o kdr ibretlik şeyler yazıp konunun sonuna alakasız şekilde bı bonus yazmış.allah yardım etsin ne diyeyim.he bu arada sadece kendisini değil ailesinide yakmış ailesi evini satıp borcunu odemisler kiraya çıkmışlar bu adam hala kumara devam ediyoru ailesinede üzüldüm evi alicak para kimbilir kaç yılda hangi emeklerle biriktirildi.cok üzücü bı konu be.allah başımıza vermesin ama bu arkadaş bu şekilde ilerlediği sürece basaramazSenin sonun beterin beteri olacak gibi görünüyor. Maddeyi bırakıp geri başlamışsın senden bir yol olmaz daha
Fark yokki ha madde ha kumar kumar daha tehlikeliMadde bağımlılığı bu kumarın yanında halt yemiş bu illetin tedavisi bile yok
Madde daha tehlikeli paran bitince kumarı mecbur oynayamiyorsun dayaniyorsun ama madde bağımlısı biri mali alacak para olmadımi hırsızlık fuhuş vs her suçu işliyorFark yokki ha madde ha kumar kumar daha tehlikeli
Bir çok şuursuz yorum yapılmış sen bakma kardeş hiçbirine yaşamayan bilemez kimin ne olduğunuSEla’mun Aleyküm
Milbey