Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Tutarsız Kantar, Hep Yanlış Tartar !

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
29,579
21,570
113
SEla’mun Aleyküm

Kardeşlerim dostlarım, Madde ve Kumar Bağımlılığı tedavisi derken Temmuz da Yatış yaptık , Aileden ayrı 93 Gün …

temizlendim arındım duruldum, Misler gibi Oldum.

ekimin sonlarına doğru Mezun edip gönderdiler .
Belirli Şartlar vardı, Telefonu uzun bir süre ele almayacaktım, Kontrollü şekilde işe başlayıp gözetim eşliğinde hayatıma devam edecektim.

neyse dedik işe başlayalım bir heyecan,
Gittik banka hesabı açtık , o kadar olumsuz sicile rağmen ticari hesap olduğundan 20 Bin liralık kredi Kartı çıktı..

Para dürttü tabi, o gün 1100 Lira Yatırdık, Şans ya 10 Dakika sonra 140 Bin lira oldu…
Sabahına tüm parayı çektim ..

Hemen gidip telefon aldık, zaten evi yeni taşımıştım başka bir semte geçmiştim . Öyle böyle derken işe de yeni girdik , 3 Gün İçinde Yaklaşık 300 bin liraya yakın Çekim yaptım, O sıra daha iyi bir telefon derdine düştüm 40 Bin lira dolandırıldım, Yedik içtik tabi parada var , Ben yine Maddeye devam ettim

Şu kısacık zamanda, Önce teyzem vefat etti Bartına cenzaye gittim, Halam 1 Ay Önce vefat etti, maddeye başladığım abim dediğim dediğim adam da kardeşi arayıp Kaybettik dedi oda vefat etti..

Kurban bayramın 2,inci günü Halamın mezarına ziyarete gittik, mezarı ararken kafamı bir çevirdim Evren TOZAR yazıyor Rahmetlii… 7 Yılımız iyi kötü beraber geçti, ben derneğe gittikten sonra oda annesinin yanına gitmiş temizlenmişti, Ama vücutta ki iltihaplar onu bitirmiş İç Hastalıklarından Vefat etti, Şans ya gidip mezarına dua etmek hakkımı helal etmek istiyordum .. Kendisi esenyurtta oturuyordu , Kilyos’a gömmüşler, Halamla karşılıklı yatırıyorlar , Aralarında mezar da yok . halamla direk karşı Karşıya Mezarları,, Velhasıl Kelam

Benim gidişat kötü, taşındık aile benim borçları temizlemek adına evi şaştı kiraya çıktı , Ben kiradayım

gidiyorum yine 3 Hafta Arınacağım Nasipse, Bu sefer de işim kolay değil , inşallah Allahım Hayurlı Kapılar açar, Sizlerede hayırlı Kapılar Açsın, Veda mesajı değil sadece muhabbet için yazdım . saygı Sevgilerimle

Güne özel Bonus Az önce 1100₺ gönderdiler

Milbey

üye olun 200 spin ekleniyor 5000₺ Çekim yapılabiliyor Bol Şanslar
Sms ekranı ıstıyor

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,570
7,282
113
Aleykum selam
Başı ayri sonu ayri bi konu
Yasadigin bu durumlari defalarca yasayipta senin halinden anlamayan binlerce insan dolu burasi.
Kimisi daha o tecrubeleri edinemedi, zamanini bekliyor.
Tutarsız kantar, hep yanlış tartar.
Baslikta da belirtttigin gibi yapacak bisey yok.
Gecmis ola
Ama gecmeyecek gibi.

Abdu21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,967
1,703
113
Amatem'ler de ise yaramıyor ki seneler önce ben staj yaparken dışarıdan içeriye madde sokuluyordu hatta amatemde ekstra ucretli olarak bunun ticareti dönüyordu yani amatemin tek farkı bağımlı uyusturucuyu daha pahalıya daha zor alıyordu buna da fayda mi denir yani. Hangi maddeye bağımlı olduğunu bilmiyorum tabi ona göre de uzaklaşıp uzaklaşamayacağın değişir.

snnemre

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
85
98
18
SEla’mun Aleyküm

Kardeşlerim dostlarım, Madde ve Kumar Bağımlılığı tedavisi derken Temmuz da Yatış yaptık , Aileden ayrı 93 Gün …

Belirli Şartlar vardı, Telefonu uzun bir süre ele almayacaktım, Kontrollü şekilde işe başlayıp gözetim eşliğinde hayatıma devam edecektim.

Gittik banka hesabı açtık , o kadar olumsuz sicile rağmen ticari hesap olduğundan 20 Bin liralık kredi Kartı çıktı..

Para dürttü tabi, o gün 1100 Lira Yatırdık, Şans ya 10 Dakika sonra 140 Bin lira oldu…

Hemen gidip telefon aldık, zaten evi yeni taşımıştım başka bir semte geçmiştim . Öyle böyle derken işe de yeni girdik , 3 Gün İçinde Yaklaşık 300 bin liraya yakın Çekim yaptım, O sıra daha iyi bir telefon derdine düştüm 40 Bin lira dolandırıldım, Yedik içtik tabi parada var , Ben yine Maddeye devam ettim

Şu kısacık zamanda, Önce teyzem vefat etti Bartına cenzaye gittim, Halam 1 Ay Önce vefat etti, maddeye başladığım abim dediğim dediğim adam da kardeşi arayıp Kaybettik dedi oda vefat etti..

Kurban bayramın 2,inci günü Halamın mezarına ziyarete gittik, mezarı ararken kafamı bir çevirdim Evren TOZAR yazıyor Rahmetlii… 7 Yılımız iyi kötü beraber geçti, ben derneğe gittikten sonra oda annesinin yanına gitmiş temizlenmişti, Ama vücutta ki iltihaplar onu bitirmiş İç Hastalıklarından Vefat etti, Şans ya gidip mezarına dua etmek hakkımı helal etmek istiyordum .. Kendisi esenyurtta oturuyordu , Kilyos’a gömmüşler, Halamla karşılıklı yatırıyorlar , Aralarında mezar da yok . halamla direk karşı Karşıya Mezarları,, Velhasıl Kelam

Benim gidişat kötü, taşındık aile benim borçları temizlemek adına evi şaştı kiraya çıktı , Ben kiradayım

gidiyorum yine 3 Hafta Arınacağım Nasipse, Bu sefer de işim kolay değil , inşallah Allahım Hayurlı Kapılar açar, Sizlerede hayırlı Kapılar Açsın, Veda mesajı değil sadece muhabbet için yazdım . saygı Sevgilerimle

Milbey

Yaşadıklarının aynısı yaşandı tecrübe edildi. Geçen sene ameteme yattım kumar ve madde için.1 aylık yatıstan sonra ilaç tedavisine devam ettim.şuan Allah’a şükür maddeyi bıraktım ama bu kumar işi nedense bi türlü olmuyor. Her geçen gün beni içten içe bitirdiğinin farkındayım ama elimden bişey gelmiyor durduramıyorum kendimi farklı bi dopamin veriyor diğer bağımlılıklara nazaran. Her türlü bağımlılığı yaşadım hayatım boyunca ama bu illete bi türlü dur diyemiyorum. Allah yolunu açık etsin maddeyi de inş bırakırsın tekrardan

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,072
58,219
113
Senin sonun beterin beteri olacak gibi görünüyor. Maddeyi bırakıp geri başlamışsın senden bir yol olmaz daha
Sana katılıyorum kardeş adam 93 gün tedavi görmüş çıkmış ertesi gün yine kumar oynamış 😁 yine olacak şeyler aynı.insan tedavi görebilir ama önce istemeli bu durumu adam belliki istemiyor.baksana o kdr ibretlik şeyler yazıp konunun sonuna alakasız şekilde bı bonus yazmış.allah yardım etsin ne diyeyim.he bu arada sadece kendisini değil ailesinide yakmış ailesi evini satıp borcunu odemisler kiraya çıkmışlar bu adam hala kumara devam ediyoru ailesinede üzüldüm evi alicak para kimbilir kaç yılda hangi emeklerle biriktirildi.cok üzücü bı konu be.allah başımıza vermesin ama bu arkadaş bu şekilde ilerlediği sürece basaramaz

karagalak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,069
3,799
113
Tedariksiz tuvalete giden domala domala taş ararmış
-FRANZ KAFKA

dsezgin

Dili Yok Kaderin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,804
964
113
Madde bağımlılığı bu kumarın yanında halt yemiş bu illetin tedavisi bile yok

atabinen65

🤍❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,072
470
83
geçmiş olsun. her şey insanın kendinde bitiyor biz ne desek boş bunu sen bizden iyi biliyosun. bizim elimizden sadece bir an önce düzlüğe çıkmanı dilemek gelir, hayırlı akşamlar.

JoseMourinho

The Special One
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,366
27,710
113
SEla’mun Aleyküm

Milbey

Bir çok şuursuz yorum yapılmış sen bakma kardeş hiçbirine yaşamayan bilemez kimin ne olduğunu
Yarininda ne olacağını bilinmez haline şükret gerisini siktr et

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,177
12,248
113
Kardeşim umarım hayatın düzene girer benim kardeşim de 8-9 yıldır bağımlı kaç kere kurtuldu yine düştü çektiklerimi tahmin edebilirsin şuanda cezaevinde daha 4 küsür yılı var içerdeyken başka dosyası patlamaz ise evlendirdik araba aldı ev aldı güzel bir firmada müdür oldu hayatı 10 numaraydı sonra yine herşey tepetaklak 20 günde ne ev ne araba ne evlilik kaldı sonra suça karıştı girdi içeriye temizlendi umarım çıkınca kendini bozmaz , tedavisi olmayan illete düştü o en pisi e.e kullandın diyelim ömür boyu suboxone içer hayatına devam edersin ama bu crystal işin boku şuanda tek tedavi yöntemi saçma ama antideprasanlar uyku hapları rabbim tüm düşmüş kardeşlerime yardım etsin ailelerine de sabır versin acıdır ama kurtulma ihtimali olmayan işin sonuna gelmiş her bireyinde hayırlı ölümle bu dünyadan göçüp sevdiklerine daha da büyük acılar yaşatmamasını diliyorum şunu yazarken Ağladım çok zor çünkü bunu dilemem malesef iyi geceler dilerim cümleten..