Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Türkiye'den Taşınıyorum 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Stncl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,393
8,097
113
senin yedi,gin belli zaten bugüne kadar yemişisn
baskan o ayrı hakkımız olanı ıstemek tabıkıde hakkımız ama bu ulkede o parayı alıyom gecınemıyom dısardakı 3000 euro alıyo derse ben ona kızarım yoksa banane ıstedıgı yere gıder ben ne karısacam

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,200
2,521
113
Evet dostum karar verik gidiyoruz
Hakkınizda hayirlisi olsun şaka bı yana imkan varsa gitmek mantıklı dil muhabbetini cozebilsem bende düşünüyorum benim arkadaşta gitti Almanya'ya memuriyeti bırakıp çok memnun insan olduğumu hissettim burada falan dedi evi arabası herseyi vardı bursa giderken düşün yani

kirpi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,601
1,591
113
şi,mdi sana bi korum görürsün koyunu yavşak

brfdrmz

Tek Golden Yatan Adam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,021
1,912
113
Kimseyi kucumsemiyorum haddime deil herkez 9 aylık lakin insan gibi burda dostlarla dertlesiriz dedik siyasete çektiniz inanamıyorum böyle olacagina adam maaşımı begenmiyormusum diyor ulan be adam 20 yıl okul okuyup 22binlirayami caliscaktim ozaman ben ne diye okul okudum gotumu yırttım ? Çekemeyen yazmasin

brfdrmz

Tek Golden Yatan Adam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,021
1,912
113
Hakkınizda hayirlisi olsun şaka bı yana imkan varsa gitmek mantıklı dil muhabbetini cozebilsem bende düşünüyorum benim arkadaşta gitti Almanya'ya memuriyeti bırakıp çok memnun insan olduğumu hissettim burada falan dedi evi arabası herseyi vardı bursa giderken düşün yani
Ya olgun insan olgundur teşekkür ederim en kısa zamand rabbim sizede hayır kapısı acsin

Stncl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,393
8,097
113
Ben sadece emegimin hakkını alamıyorum ben 20 sene okul okudum yüksek lisans yaptım ama bir temizlikciyle aynı maaşı alıyorum ? Sorun ne peki söylesene hayatımı daha iyi idame ettiemek istememmi
senın hayatın gayette güzel

melo52

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,767
1,303
113
Zoruna giden ne ? :)
Zoruna giden bişey yok Ağa Türkiye başka mevzu bizde ona bakarsan benim aylık 200 bin gelirim var toplu ama yine gitmiyorum istesem her yere giderim
Kimseyi kucumsemiyorum haddime deil herkez 9 aylık lakin insan gibi burda dostlarla dertlesiriz dedik siyasete çektiniz inanamıyorum böyle olacagina adam maaşımı begenmiyormusum diyor ulan be adam 20 yıl okul okuyup 22binlirayami caliscaktim ozaman ben ne diye okul okudum gotumu yırttım ? Çekemeyen yazmasin
Böyle konular genelde siyasete gider gidiyosanda yolun açık olsun bra Türkiye bambaşkadır orası başka zorlu bir coğrafya ama candır sana gittiğin yerde başarılar

Nakre1986

Donunu DÜŞÜNEn Kahraman olamaZ........
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,132
394
83
Adınıza sevimdim tebrik ederim

brfdrmz

Tek Golden Yatan Adam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,021
1,912
113
Kimseyi kucumsemiyorum haddime deil birdaha soyluyorum insan gibi bir konu açtik fikir alışverişinde bulunmak üzere lakin insanlar çok değisik demekki halinizden memnunsunuz

alisevncc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,991
1,054
113
Hocam en iyisini yapmışsınız. Milliyetçilik karın doyurmuyor. Bir Mühendis olarak bende yakın da Fransa'ya taşınacağım. Umarım belki ileride işler düzelir de geri gelme imkanımız olur.. Şimdiden Şans dilerim sana ve ailene..

Stncl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,393
8,097
113
Senin zoruna giden ne yavşak temizlikçi benle aynı aliyomus falan fistan ne asagiliyon sanane milletin ne aldigindan ac köpek daha ne istiyon bide burda agliyon hala
abuzer bunun gibiler aç oluyo aç bu temızlıkcıyı falan adam yerıne koymaz bunlar gıbıler bu ulkenın sırtında kambur olmaktan baska bı işe yaramaz. hanı vardırya hastanede postanede ukala memurlar bu o kesımden ımını tutup siii cins

Stncl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,393
8,097
113
Kimseyi kucumsemiyorum haddime deil birdaha soyluyorum insan gibi bir konu açtik fikir alışverişinde bulunmak üzere lakin insanlar çok değisik demekki halinizden memnunsunuz
valla ben sızın gibileri gördukce halime daha çok şükredıyorum beğenmıyosan gıt dostum aha kapı orda yazın gelırsın son model arabanla o egonu tavan yaptırırsın :)))

brfdrmz

Tek Golden Yatan Adam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,021
1,912
113
Hocam en iyisini yapmışsınız. Milliyetçilik karın doyurmuyor. Bir Mühendis olarak bende yakın da Fransa'ya taşınacağım. Umarım belki ileride işler düzelir de geri gelme imkanımız olur.. Şimdiden Şans dilerim sana ve ailene..
Kardeşim teşekkür ederim lisanlı insan okuyan insan bilen insandır boşver bunlar halinden memnun adam 5kere cevap yazmış 5i küfür :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...