- 14,989
- 11,359
- 113
🐑 🐑Ulkemizi beğenmeyenler s.olup gidebilir
🐑 🐑Ulkemizi beğenmeyenler s.olup gidebilir
Adamsın reis
adam memuruz diyo ev alamassın dıyo o alamassa kkmse alamaz memura sağlanan ımkan kıme sağlanıyo yolun açık olsun iki boğaz eksılırGit kardeşi m git çifte vatandaş ol mantıklı burda ev falan alamazsınız
Devlete değil milletimize ettin ve yeterince de yapmışsın hayrlısı olsun Almanya tek hayalim benimde15 yıl devlete hizmet ettim
siyasete çeken sensin zaten geride kalanalara sabır dilemekleKonuyu siyasete çekmeyin
Devlete laf yok hükümete var anlayan anlar anlamayanlar 🐑 olmaya devam15 yıl devlete hizmet ettim
Halinden memnunsun ozaman sabır dilemek ... Umarım hayırlısı demek senin hakkındada hayırlısı olsunsenin giidip kalman bizi ilgilendirmiyor sabırda dileme
Hayatında ailecek başarı ve mutluluk dilerim dostEvet beyler 15 yıllık devlet memuriyetinde. İstifa edip Almanya'ya taşınıyorum umarım iyi Karar vermişimdir .. bakıp görcez ne olacağını. Aslına bakarsanız eşim ve ben devlet memuru olarak Türkiye'de çok güzel gelirimiz vardı ama hem oglumuzun geleceğini düşünmek hemde enflasyon ve sokakda x kişisine bicaklanmadan ulkeyi terk ediyoruz ( eşim alman çifte vatandaş) geride kalanlara sabırlar diliyoruz
lan neyi memenunum dallama tiyemi alıyosun bizi sabır dilemekle durumun iiyi diye avantajların var diyeHalinden memnunsun ozaman sabır dilemek ... Umarım hayırlısı demek senin hakkındada hayırlısı olsun
Tşk ederim sizin icinde en iyisi olsun umarimHayatında ailecek başarı ve mutluluk dilerim dost
Kardeşim derdin nelan neyi memenunum dallama tiyemi alıyosun bizi sabır dilemekle durumun iiyi diye avantajların var diye
Yolun açık olsun demek çok mu zor reis?lan neyi memenunum dallama tiyemi alıyosun bizi sabır dilemekle durumun iiyi diye avantajların var diye
Hakkınizda en hayırlısı olsun inşallahkazasız belasız imkanım olsa 1 sn düsünmeden ben de giderim