Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Türkiye'den Taşınıyorum 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şiva1903

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
80
214
33
Yolun bahtın açık olsun kral en doğru seçimi yapmışsın bize nasip olur inşallah

brfdrmz

Tek Golden Yatan Adam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,021
1,912
113
15 yıl devlete hizmet ettim

Stncl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,393
8,097
113
Git kardeşi m git çifte vatandaş ol mantıklı burda ev falan alamazsınız
adam memuruz diyo ev alamassın dıyo o alamassa kkmse alamaz memura sağlanan ımkan kıme sağlanıyo yolun açık olsun iki boğaz eksılır :)

brfdrmz

Tek Golden Yatan Adam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,021
1,912
113
Eşimle ilk evlendigimdede gitme imkanım vardı 15 yıl sabrettim dayandım ama olmuyor 125bin lira maaş alıyoruz iki memur 3000 Euro etmiyor ? En kötü araba 5bin Euro oda hurda Tofaş Şahin daha bana ne anlatıyorsun kardesm

kirpi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,601
1,591
113
senin giidip kalman bizi ilgilendirmiyor sabırda dileme

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,435
12,383
113
Evet beyler 15 yıllık devlet memuriyetinde. İstifa edip Almanya'ya taşınıyorum umarım iyi Karar vermişimdir .. bakıp görcez ne olacağını. Aslına bakarsanız eşim ve ben devlet memuru olarak Türkiye'de çok güzel gelirimiz vardı ama hem oglumuzun geleceğini düşünmek hemde enflasyon ve sokakda x kişisine bicaklanmadan ulkeyi terk ediyoruz ( eşim alman çifte vatandaş) geride kalanlara sabırlar diliyoruz
Hayatında ailecek başarı ve mutluluk dilerim dost

kirpi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,601
1,591
113
Halinden memnunsun ozaman sabır dilemek ... Umarım hayırlısı demek senin hakkındada hayırlısı olsun
lan neyi memenunum dallama tiyemi alıyosun bizi sabır dilemekle durumun iiyi diye avantajların var diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...