1-3 1-4 arasında kaldım dost 1-4 çok fena hissediyorum ama3'ün 1'i düşünüyorum ben de
1-3 1-4 arasında kaldım dost 1-4 çok fena hissediyorum ama3'ün 1'i düşünüyorum ben de
Bizden iyi savunma yapmıyorlar. Zaten yenemeyeceklerini bildiklerinden 10 kişi defans yapıyorlar yapacakları başka bişey yok. Eğer kilidi erken açarsan fark atıyorsun açamazsan kitleniyorSavunma yapabilen bir takım değiliz. Gol atarız belki ama kaç yeriz kestiremiyorum. Malta, luxemburg, Letonya, Litvanya, Estonya bunlar bizden iyi savunma yapıyor.
Bende öyle düşünüyorum İspanya kazanır ve üst olur bendedeDostlar maç skoru sizce ne olur skora atayım ufak bişeyler diyorum. Ben 1-4 düşünüyorum
yaw ne alaka yalayıcılar geldı yıne ulan yürek mürek boş hala duygusallıga baglıyorsunuz bugun voleybol macında da adamlar final setinde çaktı geçtiler bize 6-4ten mac gitti senin dusuncene gore o macı bızım yenmemız lazımdı öyle yürek mürek falan hikaye ispanya bugun minimum 3 sallar tahminim 0-5 0-6 ayarında rüya görmeyinkim olursa olsun yuregini sahaya koyarsan yenemeyecegin takım yoktur yeterki adam gibi oynasınlar kaybediyorlarsa da kaybetsinler
bende 2 2 diyorumYZ:
Elinizdeki kadrolar ve Elo verisi ışığında:
İspanya, kadro kalitesi ve Elo üstünlüğü sayesinde favori konumda.
Türkiye, ev sahibi avantajını kullanarak savunmada direnç gösterebilir; ayrıca Arda Güler, İsmail Yüksek gibi genç yetenekler fark yaratabilir.
Bu verilerle, mantıklı bir tahmin:
İspanya 2–1 Türkiye
İspanya ilk golü alabilir, Türkiye ise ikinci yarıda tepki gösterebilir ve skoru çekişmeli hale getirebilir.
BEN : 2-2
Heriki yarıda da 2-3 gol aralığında olur,,,Dostlar maç skoru sizce ne olur skora atayım ufak bişeyler diyorum. Ben 1-4 düşünüyorum
Analizin güzel dost İsmail yüksek arda gibi genç yeteneklerin önemi falan. Birde nico williams yamal gibi genç yetenekleri dahil edelim istatistiğe. Ayrıca bugün bizim için en önemli mevkinin sol bek ve kale olacağını düşünüyorumYZ:
Elinizdeki kadrolar ve Elo verisi ışığında:
İspanya, kadro kalitesi ve Elo üstünlüğü sayesinde favori konumda.
Türkiye, ev sahibi avantajını kullanarak savunmada direnç gösterebilir; ayrıca Arda Güler, İsmail Yüksek gibi genç yetenekler fark yaratabilir.
Bu verilerle, mantıklı bir tahmin:
İspanya 2–1 Türkiye
İspanya ilk golü alabilir, Türkiye ise ikinci yarıda tepki gösterebilir ve skoru çekişmeli hale getirebilir.
BEN : 2-2
Katılıyorum daha önce de dedim yüreğini koyarak kazanamayacağın maçlar vardır. Galatasaray’da Bayern’e Barcelona’ya karşı çok güzel yüreğini ortaya koyarak mücadele etmişti ama sonuç olarak yenildi. Yetenek yüreğini ortaya koymaktan daha önemli. Gerçekci olmak lazımyaw ne alaka yalayıcılar geldı yıne ulan yürek mürek boş hala duygusallıga baglıyorsunuz bugun voleybol macında da adamlar final setinde çaktı geçtiler bize 6-4ten mac gitti senin dusuncene gore o macı bızım yenmemız lazımdı öyle yürek mürek falan hikaye ispanya bugun minimum 3 sallar tahminim 0-5 0-6 ayarında rüya görmeyin
Heelandd gol atarYamal 2 tane rodri 1 tane hoylound 1 tane atar 4 tane atarlar