Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Türkiye-İspanya Maçı Görüşleriniz

iben100

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
587
372
63
Savunma yapabilen bir takım değiliz. Gol atarız belki ama kaç yeriz kestiremiyorum. Malta, luxemburg, Letonya, Litvanya, Estonya bunlar bizden iyi savunma yapıyor.

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,313
2,379
113
Savunma yapabilen bir takım değiliz. Gol atarız belki ama kaç yeriz kestiremiyorum. Malta, luxemburg, Letonya, Litvanya, Estonya bunlar bizden iyi savunma yapıyor.
Bizden iyi savunma yapmıyorlar. Zaten yenemeyeceklerini bildiklerinden 10 kişi defans yapıyorlar yapacakları başka bişey yok. Eğer kilidi erken açarsan fark atıyorsun açamazsan kitleniyor

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,617
1,601
113
Erken gol yersek gol atamayiz. İlk yarı 0.2 yeniliriz sonlara doğru 0.3 olur diye düşünüyorum ama 0.2 de olabilir. Ben var yada üst biri patlayacak diye düşünüyorum

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,536
9,415
113
kim olursa olsun yuregini sahaya koyarsan yenemeyecegin takım yoktur yeterki adam gibi oynasınlar kaybediyorlarsa da kaybetsinler
yaw ne alaka yalayıcılar geldı yıne ulan yürek mürek boş hala duygusallıga baglıyorsunuz bugun voleybol macında da adamlar final setinde çaktı geçtiler bize 6-4ten mac gitti senin dusuncene gore o macı bızım yenmemız lazımdı öyle yürek mürek falan hikaye ispanya bugun minimum 3 sallar tahminim 0-5 0-6 ayarında rüya görmeyin

betbro

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
260
108
43
YZ:

Elinizdeki kadrolar ve Elo verisi ışığında:

İspanya, kadro kalitesi ve Elo üstünlüğü sayesinde favori konumda.

Türkiye, ev sahibi avantajını kullanarak savunmada direnç gösterebilir; ayrıca Arda Güler, İsmail Yüksek gibi genç yetenekler fark yaratabilir.

Bu verilerle, mantıklı bir tahmin:

İspanya 2–1 Türkiye

İspanya ilk golü alabilir, Türkiye ise ikinci yarıda tepki gösterebilir ve skoru çekişmeli hale getirebilir.

BEN : 2-2

talisca53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,621
4,484
113
YZ:

Türkiye, ev sahibi avantajını kullanarak savunmada direnç gösterebilir; ayrıca Arda Güler, İsmail Yüksek gibi genç yetenekler fark yaratabilir.

İspanya 2–1 Türkiye

İspanya ilk golü alabilir, Türkiye ise ikinci yarıda tepki gösterebilir ve skoru çekişmeli hale getirebilir.

bende 2 2 diyorum

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,313
2,379
113
YZ:

İspanya 2–1 Türkiye

Analizin güzel dost İsmail yüksek arda gibi genç yeteneklerin önemi falan. Birde nico williams yamal gibi genç yetenekleri dahil edelim istatistiğe. Ayrıca bugün bizim için en önemli mevkinin sol bek ve kale olacağını düşünüyorum

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,313
2,379
113
yaw ne alaka yalayıcılar geldı yıne ulan yürek mürek boş hala duygusallıga baglıyorsunuz bugun voleybol macında da adamlar final setinde çaktı geçtiler bize 6-4ten mac gitti senin dusuncene gore o macı bızım yenmemız lazımdı öyle yürek mürek falan hikaye ispanya bugun minimum 3 sallar tahminim 0-5 0-6 ayarında rüya görmeyin
Katılıyorum daha önce de dedim yüreğini koyarak kazanamayacağın maçlar vardır. Galatasaray’da Bayern’e Barcelona’ya karşı çok güzel yüreğini ortaya koyarak mücadele etmişti ama sonuç olarak yenildi. Yetenek yüreğini ortaya koymaktan daha önemli. Gerçekci olmak lazım