- 515
- 129
- 43
orda fark yememek için dua etmek lazım burda beraberlik bile 2.liği garantileyebilir bizim açımızdan
Berabere yada türkiyeDostlar maç skoru sizce ne olur skora atayım ufak bişeyler diyorum. Ben 1-4 düşünüyorum
Sen ne diyon 3 yıldızlı?Yani nedemek istemiş bu müptezel jojo
Orda derken?orda fark yememek için dua etmek lazım burda beraberlik bile 2.liği garantileyebilir bizim açımızdan
Tam tersi türkiye alıcakDostlar maç skoru sizce ne olur skora atayım ufak bişeyler diyorum. Ben 1-4 düşünüyorum
ispanya gecer anladınızDostlar maç skoru sizce ne olur skora atayım ufak bişeyler diyorum. Ben 1-4 düşünüyorum
1-4 düşünüyorum reis ben maçta ispanyanın ezici üstünlüğünü bekliyorum ama 0-6 olmaz herhaldeTurkıye 0-6 Spain
Full Tıme
Scorers; Lamıne Yamal 13,39 / M.Zubımendı 73 / Porro 21 / Demıral K.K 76 / Pedrı 90+1
Goal dakikalarına kadar verdım değerlendir1-4 düşünüyorum reis ben maçta ispanyanın ezici üstünlüğünü bekliyorum ama 0-6 olmaz herhalde
1 basmalık hakkım var reis zengin değilim 😂😂Goal dakikalarına kadar verdım değerlendir
skor oynama yamal golü ile serbest vuruşta top baraja çarpar kombinle cascadelerde en az 6 oran alırsın yatır bekle hiç belli olmaz1 basmalık hakkım var reis zengin değilim 😂😂
1-4 çok fena yatıyor kafama ama kornerden gol yeriz diye düşünüyorum. İspanyanın uzunlarından biri kafa golü atar benceskor oynama yamal golü ile serbest vuruşta top baraja çarpar kombinle cascadelerde en az 6 oran alırsın yatır bekle hiç belli olmaz