Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Türkiye-İspanya Maçı Görüşleriniz

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,528
1,821
113
Yani bu tarz analizler oluşmuş düşüncelerinizi merak ediyorum zaten teşekkürler. Bana sorarsanız eren elmalıyla abdulkerimin performansı çok önemli bugün.
Hee oyuncu olarak bence Abdülkerim yerine Çağlar tercihi daha iyi olur. Aşırı hantal kalır rakibe karşı. Eren çok formda ama yetmez tek başına. Bence çağlar daha iyi olur. Apokerim daha hantal çünkü.

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,348
2,397
113
Hee oyuncu olarak bence Abdülkerim yerine Çağlar tercihi daha iyi olur. Aşırı hantal kalır rakibe karşı. Eren çok formda ama yetmez tek başına. Bence çağlar daha iyi olur. Apokerim daha hantal çünkü.
Çağlar abdulkerimden daha hantal dost. Ama abdulkerim hantal görüşüne katılmıyor değilim bence de hantal

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,024
50,066
113
Bol gollü geçer diye düşünüyorum iy 0-2
İkinci yarı 1 atarız 1 yeriz

1-3 ya da 1-4 biter

Gönül ister ki kazanalım ama çok zor

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,348
2,397
113
Bol gollü geçer diye düşünüyorum iy 0-2
İkinci yarı 1 atarız 1 yeriz

1-3 ya da 1-4 biter

Gönül ister ki kazanalım ama çok zor
Aynı benim gibi düşünüyorsun 1-3 veya 1-4 arasında kaldım. Bazı arkadaşlar milliyetçi görüşlerle kumarı ayırt edemiyorlar. Para basıcaz burda

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,024
50,066
113
Aynı benim gibi düşünüyorsun 1-3 veya 1-4 arasında kaldım. Bazı arkadaşlar milliyetçi görüşlerle kumarı ayırt edemiyorlar. Para basıcaz burda
Yani cano ama gol tahminleri haricinde net bir kırmızı yeriz diye düşünüyorum İspanya ileri hattı hızlı bizim defans yavaş altı pas içinde bi faul ve penaltı mutlak gol şansını yedikleri için net kırmızı yeriz diye düşünüyorum yaz bunu da kenara

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,348
2,397
113
Yani cano ama gol tahminleri haricinde net bir kırmızı yeriz diye düşünüyorum İspanya ileri hattı hızlı bizim defans yavaş altı pas içinde bi faul ve penaltı mutlak gol şansını yedikleri için net kırmızı yeriz diye düşünüyorum yaz bunu da kenara
Hakemin kart istatistiklerine bakmak lazım kolay kart çıkarıyor mu

Mayko78

Duran emmi geldi diyi verin kızım...😎😎
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,389
14,778
113
Yani nedemek istemiş bu müptezel jojo