- 11,278
- 10,501
- 113
32 yaşındayım evlenmeden önce alfabede isim bırakmadım konuşmadık kız kalmadı şöyle birisi hiç denk gelmedi.. ve dün tanış bugün 80 bin yollasın vallahi abi helal olsun ellerinizden öperim.
Yok kadın zırcahil para atamıyor kullanamıyor telefonu ben yardımcı oluyordumBorc mu dedı atarken
sanada tebrikler laDost arap ablanın iletişim adresi var mıdır bişey deneyeceğim
AnladımmreisYok est dost okurken kadinlami bir problem var felan diye konunun sonuna geldim![]()
Hahahaha vallahi ya32 yaşındayım evlenmeden önce alfabede isim bırakmadım konuşmadık kız kalmadı şöyle birisi hiç denk gelmedi.. ve dün tanış bugün 80 bin yollasın vallahi abi helal olsun ellerinizden öperim.
Ben bir talibim 500 eKanıtlarsam buradaki 4 kişiye 500₺ gönderecek misin? Eğer ben kanıtlayamazsam 5k dağıtırım
Anlıyorum umreye gönderir mi beni?Türk ama orada yaşıyor
Basın agrımasın sonra dıkkat etYok kadın zırcahil para atamıyor kullanamıyor telefonu ben yardımcı oluyordum
Kadının no atar mısın banada yollasınDostlar 25'inde Taylanda gidicem orada harcama parasını ayarlamıştım ama uçak biletlerimi (30.000₺) arkadaşın kredi kartından çekmiştim 10 Aralıkta ödeme sözüyle. Dün bi deli kadınla tanıştım bugün bana 80.000₺ attı bazı yerlere gönderdim bu miktar kaldı. Hepsini bu maça bastım, bir risk aldım. Yatsaydı hesabım incelemeye alındı diye bir bahanem vardı. Kadın Suudi Arabistanda olduğu için ve burada çok sıkıntı yaşatamayacağı için böyle bir saçmalık yaptım. Allahtan tuttu 😃 Kimseye önermem tamamen aptallık. Parasını geri gönderiyorum. Borçları kapatıyorum 2k bana kalıyor ama borcum yok artık.Ekli dosyayı görüntüle 885050
Orada şuan tanış alır yanınaAnlıyorum umreye gönderir mi beni?
o değilde sen o kadını nerden buldun nasıl gelişlti olaylarYok kadın zırcahil para atamıyor kullanamıyor telefonu ben yardımcı oluyordum
5 k az az daha çıkKanıtlarsam buradaki 4 kişiye 500₺ gönderecek misin? Eğer ben kanıtlayamazsam 5k dağıtırım
😄😄Kadının no atar mısın banada yollasın
Sağol karam ilaç gibi geldi vallasanada tebrikler la![]()
Bir arkadaşımın üvey annesi ama o arkadaşımın kadını hiç görmedio değilde sen o kadını nerden buldun nasıl gelişlti olaylar![]()
Ciddiydim
Reis ne kadar istiyorsan onu belirlerim ama kanıtlarsam sen atacaksın bak5 k az az daha çık
sağol eniştemmHayırlısı olsun kardeş