Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Türkiye 37.000₺

Kupon Miktarı
37000
Kupon Oranı
1.97

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,853
7,528
113
kral fak badi filan mı o ıs nasıl oluyor kolay gelsın bol sans

RüyaSenem

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,773
7,516
113
Dostlar 25'inde Taylanda gidicem orada harcama parasını ayarlamıştım ama uçak biletlerimi (30.000₺) arkadaşın kredi kartından çekmiştim 10 Aralıkta ödeme sözüyle. Dün bi deli kadınla tanıştım bugün bana 80.000₺ attı bazı yerlere gönderdim bu miktar kaldı. Hepsini bu maça bastım, bir risk aldım. Yatsaydı hesabım incelemeye alındı diye bir bahanem vardı. Kadın Suudi Arabistanda olduğu için ve burada çok sıkıntı yaşatamayacağı için böyle bir saçmalık yaptım. Allahtan tuttu 😃 Kimseye önermem tamamen aptallık. Parasını geri gönderiyorum. Borçları kapatıyorum 2k bana kalıyor ama borcum yok artık.Ekli dosyayı görüntüle 885050
Bol şanslar dilerim 🙏

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,436
12,116
113
Dostlar 25'inde Taylanda gidicem orada harcama parasını ayarlamıştım ama uçak biletlerimi (30.000₺) arkadaşın kredi kartından çekmiştim 10 Aralıkta ödeme sözüyle. Dün bi deli kadınla tanıştım bugün bana 80.000₺ attı bazı yerlere gönderdim bu miktar kaldı. Hepsini bu maça bastım, bir risk aldım. Yatsaydı hesabım incelemeye alındı diye bir bahanem vardı. Kadın Suudi Arabistanda olduğu için ve burada çok sıkıntı yaşatamayacağı için böyle bir saçmalık yaptım. Allahtan tuttu 😃 Kimseye önermem tamamen aptallık. Parasını geri gönderiyorum. Borçları kapatıyorum 2k bana kalıyor ama borcum yok artık.Ekli dosyayı görüntüle 885050
Dün tanışıyon bugün 80 bin atıyor. Ne için attı ki bu parayı bir günde yazıştığı bir insana? Hikaye çok saçma geldi ama kupona dönecek olursak tebrikler dostum.

osmanarslan72

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,188
5,984
113
Tebrikler kadınida salma bari anladın ne demek istedigimi

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,042
25,824
113
Nasıl attı parayı dayı dinamik elektronik para aş denmi

flacssoNN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,349
1,588
113
Dün tanışıyon bugün 80 bin atıyor. Ne için attı ki bu parayı bir günde yazıştığı bir insana? Hikaye çok saçma geldi ama kupona dönecek olursak tebrikler dostum.
Kral dün ben kadının bayağı işlerine koşturdum inanılmaz bir şekilde yardımcı oldu çok sevdi beni

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,341
43,653
113
Neyse konuyu sulandirmayalim simdi sigaramizi kim alıyor onu bı netlestirelim :)