- 26,960
- 14,354
- 113
Tezgah lan bu
Çekimlerle alakalı sorun olsa yazardı herhalde uyuyordur kankaGecen kazanmıştı bize rol actirmisti dost kac gün once o zaman da bekletmisti bizi baya adam dağıtım yapmayan adam olsa konuya girip msj atma zahmetine bile girmem dost
Tezgaha geldik kanka dün 6 saat bu konuda geçti vaktimiz puahahTezgah lan bu
En son gece 2de msj atmış aradan 11 saat geçti insan durumunu belli edecek bi iki msj atardı hiç degilseÇekimlerle alakalı sorun olsa yazardı herhalde uyuyordur kanka
Telefon elimdde uyumuşu 5. Saat sonundaTezgaha geldik kanka dün 6 saat bu konuda geçti vaktimiz puahah
Dün bizde baya bekledikTezgaha geldik kanka dün 6 saat bu konuda geçti vaktimiz puahah
Doğru ins boşa kürek sallamamisdindirDün bizde baya bekledik
Erhan dun 12 de uyudu parasi yok diye puhhaaBurdan bize hayır çıkmaz Erhan 500 atda roll açayım
Aradan 12 saat geçmiş ama hahajahahErhan dun 12 de uyudu parasi yok diye puhhaa
4 cekimden sonra uğramadı heraldeEn aon 4. Cekimi verdim dedi 2 cekım daha vercekti
Ben millete sinyal çekiyorum sende bana güzelmiş puahhaAradan 12 saat geçmiş ama hahajahah
bır elınde kımlık dıger elınde su faturası selfıe atman lazımRoll yapılıcaksa kimse rahatsız olmazsa benide seçebilirmiydiniz hem hiç yapmadım hemde ihtiyacım vardı
Hahahahahhabır elınde kımlık dıger elınde su faturası selfıe atman lazım
Bizim kayıtları aldin degilmibır elınde kımlık dıger elınde su faturası selfıe atman lazım
Bizden ikametgah istemiştin o niyeydibır elınde kımlık dıger elınde su faturası selfıe atman lazım