InsallahAlsında kazasiz belasız binmek nasip olsun inşallah 🧿
InsallahAlsında kazasiz belasız binmek nasip olsun inşallah 🧿
Yok ya tüpçünün gazi bitmis dağıtmak istese çoktan dağıtırdi zaten bu kadar insani bekletiyor zaten artik dağıtsada ben istemiyorumSeni es gecmez bence dost
Tüpü sallamaya gitti dayı gaz dibine sinmişNe oldu fiko firarda dimi 😁 adam bunaldi hak veriyorum
Herkes para para diyenadama çoktu adamin kacmasi normal 😁Tüpü sallamaya gitti dayı gaz dibine sinmiş
Yok ya bu adı neydi onun kolpacı var bi tane holigan da hep 1. 2. Oluyordu her hafta o lavuk bu da adını cıkartamadım ben anlarım herkesi konuşmasındanHerkes para para diyenadama çoktu adamin kacmasi normal 😁
Ama gecen dagitti bro adamYok ya bu adı neydi onun kolpacı var bi tane holigan da hep 1. 2. Oluyordu her hafta o lavuk bu da adını cıkartamadım ben anlarım herkesi konuşmasından
Oda dağıtıyo dayı seviyor böyle millete göstermeyi açmışken istemeden dağıtıyor işte maksat pinti demesinlerAma gecen dagitti bro adam
Zengin oldu dost daha ne olsun👀 @TüpçüFikret beyler butun gun gelmedi birseymi oldu acaba
ya 1 gun boyunca hic gelmedi bir is var bunda bence ya parayi uçurdu 3 4 milyon oldu yada patates sifir.Zengin oldu dost daha ne olsun![]()
Kanka niye bu kadar çok merak ettin adamın kendi parasıyla ne yaptığınıya 1 gun boyunca hic gelmedi bir is var bunda bence ya parayi uçurdu 3 4 milyon oldu yada patates sifir.
Patatesya 1 gun boyunca hic gelmedi bir is var bunda bence ya parayi uçurdu 3 4 milyon oldu yada patates sifir.
Kaç para kazandı dost bide nerde slot mu spor muZengin oldu dost daha ne olsun![]()
Lan yat aşaği sanada abinedefikret abi gelip sağlam bi roll açtıracak bence