Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı TüpçüFikret | 10x Rol

Kupon Miktarı
60000
Kupon Oranı
5.00

calimly

pureclass
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,796
1,997
113
Benzeri bana 13 14 sene önce oldu araba alicakdim kumarla pek aram yoktu iddia kuponu doldurup yatirmiyordum %80 geliyordu elime bı 35k para geçti araba alicam 40k adamdan indirim istedim yapmadı 35i 40 yapayım derken kaybettim sonra saglan al soldan al kredi çek falan fisman derken 150 200k girdi kicimiza ondan sonra beliniz dogrulmadi
abi bi anda oluyor valla o hissin dönüşü yok

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,223
9,605
113
abi tamam ben ulaşıcam konuda açıcam ödeme yapıldı diye bakk gör o konudada illa birileri bir şey diyecek laf söyleyecek millet hiç susmayacak . ben yapacağım ama denileni sağollasın
Seni o kazandığım günde bu konuda aydınlattm sen sürekli birinin arkasına sığınıyorsn onndeki şeyide ver başkasına o gezdirsn o zaman 😉😉

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,075
58,221
113
Bak işte şu mesajı yazacagina 2 gün önce 5 k kazandiginda Ferhat abin almasa bile bı başkasına dolaylı yoldan yazıp abi şunu Ferhat abiye ulaştırın diyebilirsin demi ne beynamazz ezberlemssn abiler yapmayın abiler etmeyin abiler oluyor mu erkek dediğin delikanlı olur az
Bro işte burda böylesi çok var hep alırlar senden ödül ondan ödül ama arka planda kendileri oynayıp kazanınca kimseye bişey atmazlar benim sitemim hep buydu.bu şahıs için değil genel konusyorum çok var böylesi ve hala daha hergun her konuda ödül alıyorlar ama kimseye 1 lira atmazlar

calimly

pureclass
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,796
1,997
113
Bro işte burda böylesi çok var hep alırlar senden ödül ondan ödül ama arka planda kendileri oynayıp kazanınca kimseye bişey atmazlar benim sitemim hep buydu.bu şahıs için değil genel konusyorum çok var böylesi ve hala daha hergun her konuda ödül alıyorlar ama kimseye 1 lira atmazlar
abi ben roll yapıp dağıttım ferhat abi de ödeme dedi de ödeyeceğim artık millet laf söylüyor bunaldım şu konu hakkında da konuşmayalım artık yeter.