- 6,796
- 1,997
- 113
kesinlikle vurduğu won olsun 1000xler yağsınNeyse adamın konsuu pic olmasın 😁 adam iyi yürüyor bayagidir şansı daim olsun
kesinlikle vurduğu won olsun 1000xler yağsınNeyse adamın konsuu pic olmasın 😁 adam iyi yürüyor bayagidir şansı daim olsun
gıdıpte sagda solda odeme dedı dersen bole kepaze ederler odeme dedıysede odıcektın atskerabi ben roll yapıp dağıttım ferhat abi de ödeme dedi de ödeyeceğim artık millet laf söylüyor bunaldım şu konu hakkında da konuşmayalım artık yeter.
Zamanla buyucekler can zamanlaBro işte burda böylesi çok var hep alırlar senden ödül ondan ödül ama arka planda kendileri oynayıp kazanınca kimseye bişey atmazlar benim sitemim hep buydu.bu şahıs için değil genel konusyorum çok var böylesi ve hala daha hergun her konuda ödül alıyorlar ama kimseye 1 lira atmazlar
ödiem metin abi tamamgıdıpte sagda solda odeme dedı dersen bole kepaze ederler odeme dedıysede odıcektın atsker
ıster ode ıster odeme banaeödiem metin abi tamam
oldukı yarın bır gun para koydun 100 200 k burda sana terso yapanlar kanka olur buralar bole kankammödiem metin abi tamam
uyu istersen uykundan olmaUykum çok geldi @KANSIZ reis de gelmiycek anlaşılan hayat bize yine zindan
eminim ona abi bi metin abi sen değişmiyorsun konu benle ilgili değil diyorsun arada lafta sokuyorsun ama seviyorum abi senioldukı yarın bır gun para koydun 100 200 k burda sana terso yapanlar kanka olur buralar bole kankamm
5 10 dk daha durup uyurum zaten reis daha dayanamyorumuyu istersen uykundan olma
tatlı cocuksın ayak numaran kaceminim ona abi bi metin abi sen değişmiyorsun konu benle ilgili değil diyorsun arada lafta sokuyorsun ama seviyorum abi seni![]()
ahahaha abi 43tatlı cocuksın ayak numaran kac
valla benimde uyku geldi yavasdan5 10 dk daha durup uyurum zaten reis daha dayanamyorum
46@jakadal5252 sen sole ayak gorsun![]()
posta felan kalmadı atm dolasıyor parayı nakıte cevırıyor@TüpçüFikret abi kaçınca postadasın![]()
Çişini yap uyumaya dvm et bro 😁alarm çaldı uyandık amk saat 7 de olmamıs neden çaldı bu alarm