- 23,214
- 12,113
- 113
🍻
sacmalama ya o nasil laf skin daşagn sağolsun 🤣Bizi @calimly la karıştırdın herhalde dost odeyemeyecegimiz parayı almayız![]()
ferhat abi saygılar sen bana mesajda selam vermeyelim birbirimize muhattap olmayalım borcunu sildim demedin mi abi 3 mesajdır iğneliyorsun abi 500 tl ödeyemedim düştüm o kadar zamanında ne yapayım kusura bakma tekrar ama böyle böyle benden kaç yaş büyüksün abim oluyor mu rica ediyorumBizi @calimly la karıştırdın herhalde dost odeyemeyecegimiz parayı almayız![]()
İşte bize o günler lazım a.k ya bu ne curcuna 10 site var yoktu ah ulan ahPadisahbet ilk avildiginda 10 TL vermişti 10 k çekmiştim günlük çekim 5 k iki günde odemislerdi![]()
Adamsın dost eyvallahsacmalama ya o nasil laf skin daşagn sağolsun 🤣
Kardeşim burdan ösül alırsan ver adamın parasınıferhat abi saygılar sen bana mesajda selam vermeyelim birbirimize muhattap olmayalım borcunu sildim demedin mi abi 3 mesajdır iğneliyorsun abi 500 tl ödeyemedim düştüm o kadar zamanında ne yapayım kusura bakma tekrar ama böyle böyle benden kaç yaş büyüksün abim oluyor mu rica ediyorum
Kaybol lan alintilama beni uzaaa ne diyelim dolandırıcı dedik benim senin borcunu silmiş olmam seni temize çıkarmaz o bana ait bir şerefferhat abi saygılar sen bana mesajda selam vermeyelim birbirimize muhattap olmayalım borcunu sildim demedin mi abi 3 mesajdır iğneliyorsun abi 500 tl ödeyemedim düştüm o kadar zamanında ne yapayım kusura bakma tekrar ama böyle böyle benden kaç yaş büyüksün abim oluyor mu rica ediyorum
Kardeş ben bana atan adamlara vefa olarak geri dönüş yaptım.hee suda var benimle hiç alakası olmayan ama forumda etkinlik açan arkadaşlarda attım.mevzu bana para atması deil herhangi biri veya birileri ile paylasiyorsa ben o adama atarım hee eğer suanki konuda olduğu gibi adamlar ölücuyse 1 lira atmam.bak say de sana şu konudan forumda 1 tane etkinlik açmamış sadece rollere ve çekilişleri katılan en az 20 adam sayarım.adamlar uyanık geciniyorda bizde enayi değiliz.eger alıyorsan sende birilerine vericeksin benim düşüncem hep budur.bak en basiti dün saolsun @KANSIZ etkinlik açtı 1.750 ödül düştü bana bende ondan gittim 1 kişiye 250 attım nedirki yani zaten gidecek o para.o adam sigarasını almış oldu.herkes burdaki çoğu kişi gibi ölücu olsa forumlarda hiç etkinlik olmazKral ben gördügümü söylüyorum be bu dediklerimden hiç bişey almadım sadece olanı söyledim ama hayatbikumar zamanında cok yanlış adamlara dagıttı şimdi ortalıkta yoklar bi bardak su vermezler onlar biliyo kendini
Bak işte şu mesajı yazacagina 2 gün önce 5 k kazandiginda Ferhat abin almasa bile bı başkasına dolaylı yoldan yazıp abi şunu Ferhat abiye ulaştırın diyebilirsin demi ne beynamazz ezberlemssn abiler yapmayın abiler etmeyin abiler oluyor mu erkek dediğin delikanlı olur azferhat abi saygılar sen bana mesajda selam vermeyelim birbirimize muhattap olmayalım borcunu sildim demedin mi abi 3 mesajdır iğneliyorsun abi 500 tl ödeyemedim düştüm o kadar zamanında ne yapayım kusura bakma tekrar ama böyle böyle benden kaç yaş büyüksün abim oluyor mu rica ediyorum
Adam dün rol yapıp 500 er hisse dağıttı ödeyecek adam 7 ay 500 bulamazmi sence siktir et siz dikkat edin yeter bana dokunmaz akşama kadar dağıtıyoruz çok daha fazlasiniKardeşim burdan ösül alırsan ver adamın parasını
abı ayagı got ayagı dusmeyınBak işte şu mesajı yazacagina 2 gün önce 5 k kazandiginda Ferhat abin almasa bile bı başkasına dolaylı yoldan yazıp abi şunu Ferhat abiye ulaştırın diyebilirsin demi ne beynamazz ezberlemssn abiler yapmayın abiler etmeyin abiler oluyor mu erkek dediğin delikanlı olur az
abi tamam ben ulaşıcam konuda açıcam ödeme yapıldı diye bakk gör o konudada illa birileri bir şey diyecek laf söyleyecek millet hiç susmayacak . ben yapacağım ama denileni sağollasınBak işte şu mesajı yazacagina 2 gün önce 5 k kazandiginda Ferhat abin almasa bile bı başkasına dolaylı yoldan yazıp abi şunu Ferhat abiye ulaştırın diyebilirsin demi ne beynamazz ezberlemssn abiler yapmayın abiler etmeyin abiler oluyor mu erkek dediğin delikanlı olur az
O olma işte varsa verecek barınamaz burdaAdam dün rol yapıp 500 er hisse dağıttı ödeyecek adam 7 ay 500 bulamazmi sence siktir et siz dikkat edin yeter bana dokunmaz akşama kadar dağıtıyoruz çok daha fazlasini
Benzeri bana 13 14 sene önce oldu araba alicakdim kumarla pek aram yoktu iddia kuponu doldurup yatirmiyordum %80 geliyordu elime bı 35k para geçti araba alicam 40k adamdan indirim istedim yapmadı 35i 40 yapayım derken kaybettim sonra saglan al soldan al kredi çek falan fisman derken 150 200k girdi kicimiza ondan sonra beliniz dogrulmadidoğru abi 1.5 sene önce telefon almaya gittim cebimde 36.000 tl vardı sabah telefoncu indirim yapmadı 34.000 almayayım dedim katlayayım dedim parayı aynı gün 0 a düştüm
Sus borcunu ödeabi tamam ben ulaşıcam konuda açıcam ödeme yapıldı diye bakk gör o konudada illa birileri bir şey diyecek laf söyleyecek millet hiç susmayacak . ben yapacağım ama denileni sağollasın