- 34,584
- 20,089
- 113
Biri tüpçüye bakıp gelsin kaçıncı postayı bekliyor
Adam para cekiyo transfer yapiyo foruma mı baksın smdi gelir birazdan sekom 😂knkam tecrübelerimle sabittir bu sessizlik slot oynayan icin hayir degildir. yani kazansa ss atar kaybedince ses cikmaz inş yanilirim
Gelince göreceğiz kardom.🙏Onu geç foruma ne fayda sağladıyediği içtiği onun olsun
tamam uyuyalım kankaarkadaslar 250 k daha vurdum sweet 1000 de uyuyun sabah ben sıze ulasıcam
sanki sirtinda taşiyorAdam para cekiyo transfer yapiyo foruma mı baksın smdi gelir birazdan sekom 😂
yanlis yolda yuruyorsun fbbbbgs sampıyon olura bastım seneye aynı kadro burda bulusalım
Siz yatin uyuyun gidenlerin her biri memnun ki yerinden gideli yıllar oldu haber yok hiç birinden demişBiri tüpçüye bakıp gelsin kaçıncı postayı bekliyor
Ama şimdi noeacape dipde ne paralar dagıttı burda ux beş aya kadar adam mahf durumda hergun konusuyoruz daha demin konuştuk kim yardım edıyor şimdi kimseSaglam dagıtım yapan arkadaşlar noescape hayatbikumar dost mulayim bu arkadaşlar güzel dagıtımlar yaptı
O değilde ondan farkı yok uzak durman gereken biriKardesım konuşmaların aynı fersi gibi o değilain demi
Ulan meto.ne adamsın he 😂😂tamam uyuyalım kanka
Yine gelir onun için hesap dert degilki 33. Hesapla gelir.adamin mesleği dolandırıcılıkTabi tabi itiraf etti düşün artık yakamdan dedı banlayın benı yetwr dedı gitti
Çok benziyor çokkO değilde ondan farkı yok uzak durman gereken biri![]()
metin abi inandım hetamam uyuyalım kanka
bende dipteyim kimse yardim etmiyor malesef vefa istanbulda bir semt adıdır net.Ama şimdi noeacape dipde ne paralar dagıttı burda ux beş aya kadar adam mahf durumda hergun konusuyoruz daha demin konuştuk kim yardım edıyor şimdi kimse
Sen yenisin galiba dost forumdaSaglam dagıtım yapan arkadaşlar noescape hayatbikumar dost mulayim bu arkadaşlar güzel dagıtımlar yaptı
İkiside dolandırıcıÇok benziyor çokk
At bı bin TL kaldıralım seni dost böyle olmuyorbende dipteyim kimse yardim etmiyor malesef vefa istanbulda bir semt adıdır net.
Şiii sess etme 😏bende dipteyim kimse yardim etmiyor malesef vefa istanbulda bir semt adıdır net.