- 14,637
- 9,894
- 113
Amin cumlesineallah uzun ömürler versin abii sevdiklerinle
Amin cumlesineallah uzun ömürler versin abii sevdiklerinle
Valla sağlık filan kalmadı bu illet yuzundenBende ramak var 40 gorcem 41 de görürsek masallah der.devam.ederiz
cumlemize kardeşim uyu istersen uykundan olmaallah uzun ömürler versin abii sevdiklerinle
Allah selamet versin hepimize kardesimValla sağlık filan kalmadı bu illet yuzunden
abim sağolasın düşüncen için gece koğuşçusuyum ben görevde yok şu ara rahatım yani sabah yatıyorum koğuşu uyandırıpcumlemize kardeşim uyu istersen uykundan olma
AminnAllah selamet versin hepimize kardesim
ne güzel abim işte hep böyle olsak harika olurne kadar hosgorulu sevıyelı sohbetler donuyo
Bırazdan squid game gibi bırbırımızı yerizne kadar hosgorulu sevıyelı sohbetler donuyo
Metin hic alisik degilizne kadar hosgorulu sevıyelı sohbetler donuyo
ben ilk ölenim hep abi dirke beni yiyolarBırazdan squid game gibi bırbırımızı yeriz
kaos lazım buraya acılMetin hic alisik degilizhemen bir el at
![]()
.. numara elendi 😂😂😂Bırazdan squid game gibi bırbırımızı yeriz
YaparBeyler fikret reis netine atmıl 15 k metin 1 50 ye vurup gelcek
Trump karısını boşar mı oynayacakBeyler fikret reis netine atmıl 15 k metin 1 50 ye vurup gelcek
Sağlam.rolcu yapar @Metings1905 😂😂
para ödülü 45 milyar won siradaki oyuna gecmeden once oylamayi aciyorumm 🤪Bırazdan squid game gibi bırbırımızı yeriz
gs sampıyon olura bastım seneye aynı kadro burda bulusalımBeyler fikret reis netine atmış 15 k metin 1 50 ye vurup gelcek