- 9,300
- 5,933
- 113
Vekaleti ver git sen
olamaz olamazzzz kesssinlikle olamaz
Vekaleti ver git sen
olamaz olamazzzz kesssinlikle olamaz
He var o daha hızlı Süper 😂herkezde ıban varmı
La sonra kadıköy boğası boğasi gibi altıma şıçtım diye gezme 😀
yok beyın varmıydı elendınmetin abinin sıradaki soru herkeste internet var mı
Sen kaç yaşndasın yiğenimmetin abinin sıradaki soru herkeste internet var mı
fikret abi mehmet ali erbil olmuştur şu saateFiko bitmedimi çarklar @TüpçüFikret
uyumuyormusun dostmetin abinin sıradaki soru herkeste internet var mı
23 abi senSen kaç yaşndasın yiğenim
yok abi nedenuyumuyormusun dost
Kardeşim yanlış anlamada sen bitmişsin ömür boyu bu batakta 23 50 ye kadar yaşasan 27 sene zaten fazla yaşamazsın bu illetle ben 35 40 ı görsem yeter bana23 abi sen
yok yok knk biraz daha tutarim koçu keselim hele çoluk cocuk acindan öldü 🤣 🤣 🤣La sonra kadıköy boğası boğasi gibi altıma şıçtım diye gezme 😀
hayat abi ne çıkaracağı belli olmaz önümüze vurur uzaarız belki sende nice seneler görürsün umarım ama keyifli mutlu seneler tabiiKardeşim yanlış anlamada sen bitmişsin ömür boyu bu batakta 23 50 ye kadar yaşasan 27 sene zaten fazla yaşamazsın bu illetle ben 35 40 ı görsem yeter bana
Bende ramak var 40 gorcem 41 de görürsek masallah der.devam.ederizKardeşim yanlış anlamada sen bitmişsin ömür boyu bu batakta 23 50 ye kadar yaşasan 27 sene zaten fazla yaşamazsın bu illetle ben 35 40 ı görsem yeter bana
allah uzun ömürler versin abii sevdiklerinleBende ramak var 40 gorcem 41 de görürsek masallah der.devam.ederiz
Yok göremeyiz kendimziİ kandırmayalım her gün öncekinden beter neyse tribe düştükhayat abi ne çıkaracağı belli olmaz önümüze vurur uzaarız belki sende nice seneler görürsün umarım ama keyifli mutlu seneler tabii