- 14,140
- 9,539
- 113
Eğt jackpotu yakalamsNerenin tüpünü patlattın tebrikler
Eğt jackpotu yakalamsNerenin tüpünü patlattın tebrikler
abi niye bana takılıyorsunuz her defasında her konuda beni görünce laf atıyorsunuz iğneliyorsunuz lütfen ama ya benle uğraşmayın. rica ediyorum hayırlı gecelersenın askerlık nerde solesene arayam su bırlıgı bole askerlık mı olur
Ne kadar patlamış kardoEğt jackpotu yakalams
ne guzel rıca edıyon sen bıdaha etabi niye bana takılıyorsunuz her defasında her konuda beni görünce laf atıyorsunuz iğneliyorsunuz lütfen ama ya benle uğraşmayın. rica ediyorum hayırlı geceler
560Ne kadar patlamış kardo
umarım anlaşılmışımdır abi.ne guzel rıca edıyon sen bıdaha et
Öyle bir güzellik mi var la nasıl oluyorabim rica etsem iğneleyici şeyler söyleme olur mu görmek istemiyorsan yoksay butonuna bas lütfen rica ediyorum.
Maşallah ver allahım verGeldi 3.posta 4e geçiyoruz
Macun veriyim miGeldi 3.posta 4e geçiyoruz
600Ne kadar patlamış kardo
kac posta varGeldi 3.posta 4e geçiyoruz
Site betgit mi yine
abim lişinin üstüne gelip altında yoksay ibaaresi çıkıyor ona basarsan mesajları vesaire görmezsin rica ederim. iyi gecelerÖyle bir güzellik mi var la nasıl oluyor
gloook 🤣Sağlam lolipopcu çıktı
Çanakkale Gelibolu asker bu metoone guzel rıca edıyon sen bıdaha et
2 Bide ufak bir oral kaldı metookac posta var
Bundan sonra bi sigara molası sonra 2 posta daha 😂kac posta var
Kardesım konuşmaların aynı fersi gibi o değilain demiabim lişinin üstüne gelip altında yoksay ibaaresi çıkıyor ona basarsan mesajları vesaire görmezsin rica ederim. iyi geceler
N sigara içilit keyifli keyifli be demiBundan sonra bi sigara molası sonra 2 posta daha 😂