- 6,796
- 1,997
- 113
abi forum seni bekliyor3.çekimi bekliyorum tıkandı herhalde siber bastı dış finansı benim çekimi yollarlarken😂
abi forum seni bekliyor3.çekimi bekliyorum tıkandı herhalde siber bastı dış finansı benim çekimi yollarlarken😂
Ben de parayı bekliyorum 😂abi forum seni bekliyor![]()
Suan 3 se daha 3 4 saati var hepsinin gelmesinin3.çekimi bekliyorum tıkandı herhalde siber bastı dış finansı benim çekimi yollarlarken😂
Hahahahahha hakkı isyanBen de parayı bekliyorum 😂
Ters kelepçe ile almadan birazdan seni şu araba işini hallet jsjs3.çekimi bekliyorum tıkandı herhalde siber bastı dış finansı benim çekimi yollarlarken😂
tüm forum bu şekil beklitor
bız senı uyandırırz uyu sen kardesımabi forum seni bekliyor![]()
1 saate tmm o işSuan 3 se daha 3 4 saati var hepsinin gelmesinin![]()
gececiyim ya abimbız senı uyandırırz uyu sen kardesım
abi sana bi de yüklü geliyor 100.000 yerine 1.000.000 atsa ya sağlam bi siteBen de parayı bekliyorum 😂
sabah 120 k cektın sen burda ne ısın vargececiyim ya abimsen uyu istersen ben seni uyandırayım
yok 1 milyon abisabah 120 k cektın sen burda ne ısın var
Ben çekmiyorum o şekilde hepsini toplu çekersem para gelmeden siber gelir eve 😂abi sana bi de yüklü geliyor 100.000 yerine 1.000.000 atsa ya sağlam bi site
ana bakıyeyle karısıp ıpnelık yapmasınlarEkli dosyayı görüntüle 822449
o arada çarkları oynuyorum 😂
abi büyük ihtimal en küçük betin bizim rollde 10.adımEkli dosyayı görüntüle 822449
Sabahlar olmasınEkli dosyayı görüntüle 822449
abi sağlama alda işini rahat rahat ye viskini içerken telsiz sesi gelmesinBen çekmiyorum o şekilde hepsini toplu çekersem para gelmeden siber gelir eve 😂
Olaabilir heana bakıyeyle karısıp ıpnelık yapmasınlar