- 23,183
- 12,100
- 113
Zaten öyle hayatın kuralı buOf ulen of parasızlıgın gozu kor olsun parayı kazanan ben olsaydım herkez kankam olurdu kahbe hayat paran yoksa hıcsın
Zaten öyle hayatın kuralı buOf ulen of parasızlıgın gozu kor olsun parayı kazanan ben olsaydım herkez kankam olurdu kahbe hayat paran yoksa hıcsın
sahıbındende favorılere eklıyo arabalarıTüp lazım abi nerdesin
Kötü insan yok burda kanka niyetini anlamadıkları içindir yoksa kimse kimseden üstün değil burda aynı gemideyizSaol kıral bosver ya dırek sıkayet etmısler sankı bırını dolandırdık aw hepsı tupcuden roll parası beklıo ıslerı guclerı yok garıbanla ugrasıolar kımseden yemek ıcın para almadım tok actan anlamıo bosver yatıp uyucam ıı gceler
@Erhan2121etıket atınca tele bıldırıım gıtmıyo beyler![]()
Oo mahalleden adam çağırma şekli
Bol şansKupon gelirse takipten 10 kişi rol Ekli dosyayı görüntüle 822218
1 gole kaldıkBol şans
Ferdi senmisinBol şans
Hahahah adamlarnçöktü sayende be reis3.çekimi bekliyorum tıkandı herhalde siber bastı dış finansı benim çekimi yollarlarken😂
9996 9997 9998 sayy3.çekimi bekliyorum tıkandı herhalde siber bastı dış finansı benim çekimi yollarlarken😂
Canlı yayın varmı3.çekimi bekliyorum tıkandı herhalde siber bastı dış finansı benim çekimi yollarlarken😂
tüpçü bey çakmak gazı var mı3.çekimi bekliyorum tıkandı herhalde siber bastı dış finansı benim çekimi yollarlarken😂