- 30,294
- 22,262
- 113
tupcu desekı kan akıtcam 6-7 kısı kolunu uzatır burda suan 
Karar ver ne yapalım hahahahAllah razı olsun arkadaşlar inşallah isteyen herkese daha iyisi nasip olur. Valla 3k ile başladım yolculuğa 1 ayda 2.2milyon oldu. Büyük paralarla büyük kazanmaya çalışmayın kazanamazsınız küçükten deneyin hep. Büyük girince sıkıntısı da büyük oluyor 😂
Ulan meto😂tupcu desekı kan akıtcam 6-7 kısı kolunu uzatır burda suan![]()
Kolmu kolu herkes uzatır boynum kıldan ince çık kenaratupcu desekı kan akıtcam 6-7 kısı kolunu uzatır burda suan![]()
O kadar parayı havaleyle mi sokuyorsun hesaplaraAllah razı olsun arkadaşlar inşallah isteyen herkese daha iyisi nasip olur. Valla 3k ile başladım yolculuğa 1 ayda 2.2milyon oldu. Büyük paralarla büyük kazanmaya çalışmayın kazanamazsınız küçükten deneyin hep. Büyük girince sıkıntısı da büyük oluyor 😂
Büyük paralarla kumar oynamayın. Yani borç harç kredi vs ben hepsini denedim hiçbirinde hedefe ulaşamadım. En son yatırıma ek freespinden aldığım 3k ile yürüdüm şans. Umarım herkese de denk gelirKarar ver ne yapalım hahahah
Meto yapıştır listeyi hahahahahatupcu desekı kan akıtcam 6-7 kısı kolunu uzatır burda suan![]()
Güzel bir yolculuk bizede nasip olur umarımBüyük paralarla kumar oynamayın. Yani borç harç kredi vs ben hepsini denedim hiçbirinde hedefe ulaşamadım. En son yatırıma ek freespinden aldığım 3k ile yürüdüm şans. Umarım herkese de denk gelir
o kendı lıstesını yapıyo kankaMeto yapıştır listeyi hahahahaha
Keşke dostGüzel bir yolculuk bizede nasip olur umarım
Kazasız belasız usta hayrını gör yapacağın en mantıklı hareketi yapmıssın biz aldık verdik geri eşşek gibiKanka totalde 2.2m lazımdı ona uğraşıyordum 2 gündür 😂 bugün ulaştım çok şükür daha da büyük oynamam zaten oynayacak nakit kalmayacak yarın araba alacam😂
Hahhahahah bencedesahıbındende suan tüpçü
2,2 m audı a3 alınır 2024 sanırımHahhahahah bencede
Bence merso e 180 yakışır2,2 m audı a3 alınır 2024 sanırım
Tebrikler umarim bizlerde bir gün boyle derizAllah razı olsun arkadaşlar inşallah isteyen herkese daha iyisi nasip olur. Valla 3k ile başladım yolculuğa 1 ayda 2.2milyon oldu. Büyük paralarla büyük kazanmaya çalışmayın kazanamazsınız küçükten deneyin hep. Büyük girince sıkıntısı da büyük oluyor 😂
Kupon yattı zatiBu kuponu betcoda yapsan yok az oranlı maç oynamassin diye ana parayı geri verirdi veya ana parayida alıp hesabı kapatırdı jaq