Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı TüpçüFikret | 10x Rol

Kupon Miktarı
60000
Kupon Oranı
5.00

murobaşkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,234
12,121
113
Allah razı olsun arkadaşlar inşallah isteyen herkese daha iyisi nasip olur. Valla 3k ile başladım yolculuğa 1 ayda 2.2milyon oldu. Büyük paralarla büyük kazanmaya çalışmayın kazanamazsınız küçükten deneyin hep. Büyük girince sıkıntısı da büyük oluyor 😂
Karar ver ne yapalım hahahah

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,162
84,909
113
Allah razı olsun arkadaşlar inşallah isteyen herkese daha iyisi nasip olur. Valla 3k ile başladım yolculuğa 1 ayda 2.2milyon oldu. Büyük paralarla büyük kazanmaya çalışmayın kazanamazsınız küçükten deneyin hep. Büyük girince sıkıntısı da büyük oluyor 😂
O kadar parayı havaleyle mi sokuyorsun hesaplara

Ezbircime

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
474
163
43
Kanka totalde 2.2m lazımdı ona uğraşıyordum 2 gündür 😂 bugün ulaştım çok şükür daha da büyük oynamam zaten oynayacak nakit kalmayacak yarın araba alacam😂
Kazasız belasız usta hayrını gör yapacağın en mantıklı hareketi yapmıssın biz aldık verdik geri eşşek gibi

zeisy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,689
3,800
113
Tebrikler umarim bizlerde bir gün boyle deriz

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,243
6,708
113
Bu kuponu betcoda yapsan yok az oranlı maç oynamassin diye ana parayı geri verirdi veya ana parayida alıp hesabı kapatırdı jaq