- 30,269
- 22,245
- 113
acılın ben rolcuyum
Selam olsun o eski güzel günlere50k yi bi arada göremiyoruz ki aq bahtının da slotununda
Ben varken sana düşmez hahahahaacılın ben rolcuyum
Tüpü açıp salıcaz gazı odaya uyucaz başka türlü bitmez bu işkenceSelam olsun o eski güzel günlere
Has rolcuacılın ben rolcuyum
Hepimize yetecek roll parası mwvcutBen varken sana düşmez hahahaha
Hangi köyünAçılın ben imamim
Kanka totalde 2.2m lazımdı ona uğraşıyordum 2 gündür 😂 bugün ulaştım çok şükür daha da büyük oynamam zaten oynayacak nakit kalmayacak yarın araba alacam😂Birader git altın falan al deli paralarla oynuyorsun daha çok versin de at köşeye biseyler bu paralarla oynayıp sonra millete 3.5 kuruş için boyun bükme aman diyim
hayırlıu olsun bıde koc kes kan akıtKanka totalde 2.2m lazımdı ona uğraşıyordum 2 gündür 😂 bugün ulaştım çok şükür daha da büyük oynamam zaten oynayacak nakit kalmayacak yarın araba alacam😂
Kazasız belasız insallahKanka totalde 2.2m lazımdı ona uğraşıyordum 2 gündür 😂 bugün ulaştım çok şükür daha da büyük oynamam zaten oynayacak nakit kalmayacak yarın araba alacam😂
Koçu forumda kesiyoz ya işte rol yaptırıp 😂hayırlıu olsun bıde koc kes kan akıt
Hayırlı olsun kazasız belasız inşallahKanka totalde 2.2m lazımdı ona uğraşıyordum 2 gündür 😂 bugün ulaştım çok şükür daha da büyük oynamam zaten oynayacak nakit kalmayacak yarın araba alacam😂
Hayırli olsun reisKanka totalde 2.2m lazımdı ona uğraşıyordum 2 gündür 😂 bugün ulaştım çok şükür daha da büyük oynamam zaten oynayacak nakit kalmayacak yarın araba alacam😂
Hahahaha bende var KoçKoçu forumda kesiyoz ya işte rol yaptırıp 😂
akıt gelsınKoçu forumda kesiyoz ya işte rol yaptırıp 😂
Allah kaza bela vermesinKanka totalde 2.2m lazımdı ona uğraşıyordum 2 gündür 😂 bugün ulaştım çok şükür daha da büyük oynamam zaten oynayacak nakit kalmayacak yarın araba alacam😂
Sen kanda akit onuda plakaya sür Rabbim kaza bela vermesinKoçu forumda kesiyoz ya işte rol yaptırıp 😂
Sulu suluakıt gelsın![]()