- 7,078
- 4,789
- 113
Çekim gelince bizede pasla bir roll deneyelim tebrikler bu arada600k çekim bekliyorum 😂 100k 100k çekim veriyorum hepsi bitince yaparız
Çekim gelince bizede pasla bir roll deneyelim tebrikler bu arada600k çekim bekliyorum 😂 100k 100k çekim veriyorum hepsi bitince yaparız
Helal olaun reis tebriklerEkli dosyayı görüntüle 822422
100 çektik 100 beklemede arkada 418k var daha zabaaaaa kadar buradayım😂
Daim olsun gardasim inşallahÇekimleri bi tamamlayım da hepsini
Sıraya beni koymayi unutma çakmakla gelirim dükkan a 😁Çekimleri bi tamamlayım da hepsini
la fıkret ne okunmuıs adamsın senÇekimleri bi tamamlayım da hepsini
Meto roll yaptircak yine çekince @TüpçüFikret organize ett böyük olarak 😂😂la fıkret ne okunmuıs adamsın sentebrıkler
Meto okunmuş olsak o gol gelirdi 40dk gol gelmedi böyle bi maçtan 😂 neyse ki egt jackpot düşürdüm 580k yoksa bugün manya oluyorduk 😂la fıkret ne okunmuıs adamsın sentebrıkler
TupermanÇekimleri bi tamamlayım da hepsini
Ufff temiz berekatuMeto okunmuş olsak o gol gelirdi 40dk gol gelmedi böyle bi maçtan 😂 neyse ki egt jackpot düşürdüm 580k yoksa bugün manya oluyorduk 😂
gecende yaptırdı ben dagıtmıstım rollde kazanmıstım @TüpçüFikret tanıdık yapar guzellıgını kalafatını dolarım boynumaMeto roll yaptircak yine çekince @TüpçüFikret organize ett böyük olarak 😂😂
Maşallah masallahMeto okunmuş olsak o gol gelirdi 40dk gol gelmedi böyle bi maçtan 😂 neyse ki egt jackpot düşürdüm 580k yoksa bugün manya oluyorduk 😂
Ondan sana seslendim canoogecende yaptırdı ben dagıtmıstım rollde kazanmıstım @TüpçüFikret tanıdık yapar guzellıgını kalafatını dolarım boynuma
sende sansı anlayamıyorum sakalın varsa bızede sürtMeto okunmuş olsak o gol gelirdi 40dk gol gelmedi böyle bi maçtan 😂 neyse ki egt jackpot düşürdüm 580k yoksa bugün manya oluyorduk 😂
Birader git altın falan al deli paralarla oynuyorsun daha çok versin de at köşeye biseyler bu paralarla oynayıp sonra millete 3.5 kuruş için boyun bükme aman diyimEkli dosyayı görüntüle 822422
100 çektik 100 beklemede arkada 418k var daha zabaaaaa kadar buradayım😂
At bi 50k rollenelim 😁Tüpçüler kansızlar sardı forumu eski dostlar gönülden kaybetmeye abone olmuş
Ehehela fıkret ne okunmuıs adamsın sentebrıkler
50k yi bi arada göremiyoruz ki aq bahtının da slotunundaAt bi 50k rollenelim 😁