- 3,479
- 1,943
- 113
dostlar trus wallet hakkında bilgi verebilcek varmı hiç kullanmadım telefona indirmek şartmı bilgisayardan oluyormu yatırım çekmler için
rezdostlar trus wallet hakkında bilgi verebilcek varmı hiç kullanmadım telefona indirmek şartmı bilgisayardan oluyormu yatırım çekmler için
Oluyordostlar trus wallet hakkında bilgi verebilcek varmı hiç kullanmadım telefona indirmek şartmı bilgisayardan oluyormu yatırım çekmler için
yardımcı olabilirmisin nasıl yapılıyor üyede olmadım hicOluyor
Kanka sitesine gir işte sana kod falan veriyor o kodları kağıda yazıp sakla cüzdanını kaybedersen kimse bulamaz o kodlar olmadan 15 tane kod veriyor sana oluşturuyorsun sonra içinde hangi kriptoyu yatırıcaksan onun adresini oluştur trc20 veya başka ağ her neyse oluştur kullanyardımcı olabilirmisin nasıl yapılıyor üyede olmadım hic
Siteden buraya çekim yapıp burdan tr borsalarına atmakta sorun olurmuKanka sitesine gir işte sana kod falan veriyor o kodları kağıda yazıp sakla cüzdanını kaybedersen kimse bulamaz o kodlar olmadan 15 tane kod veriyor sana oluşturuyorsun sonra içinde hangi kriptoyu yatırıcaksan onun adresini oluştur trc20 veya başka ağ her neyse oluştur kullan
tam böyle bir soru sorucaktım çekim işlemleri nasıl oluyor acabaSiteden buraya çekim yapıp burdan tr borsalarına atmakta sorun olurmu
Olmaz şunu anlayın borsalara getirilen yeni sistem çok yüksek tutarlar için ve para aklayanları korkutmak için sistem aynı şekilde işliyor hiçbir şey değişmedi borsaya ellerindeki şüpheli adreslerden para gelmediği sürece hiçbir şekilde parana el koymazSiteden buraya çekim yapıp burdan tr borsalarına atmakta sorun olurmu
Aga oraya giren paradan sathoshinin bile haberi yok 😁 tr borsasına çektiğinde de beyan kısmına kendi birikimim yaz bisey olmuyor geçen 8 k çektiğimde yazdım o şekil onaylandı ama ben trustwallet kullanmıyom mexc borsasını kullanıyorumSiteden buraya çekim yapıp burdan tr borsalarına atmakta sorun olurmu
Tron kullananlar için güzel. Diğer transferlerde Çok fazla arttı komisyon ücretleri, kullanılacak gibi degildostlar trus wallet hakkında bilgi verebilcek varmı hiç kullanmadım telefona indirmek şartmı bilgisayardan oluyormu yatırım çekmler için
Soguk ucu olmayan cüzdan tek hesaptır silersen gider coinlerde ucar(eger o güvenlik kodlarını notlarda yada kagida yazmazsan) hesabinin kilidi o anahtarlar bankanin kasasinin kilidi gibi düşün.dostlar trus wallet hakkında bilgi verebilcek varmı hiç kullanmadım telefona indirmek şartmı bilgisayardan oluyormu yatırım çekmler için
25 çektim bir şey sormadı birine yardımcı olmuştum toplam hacmın önemli işlem sıklığı önemli 3. Seviye doğrulama önemliSoguk ucu olmayan cüzdan tek hesaptır silersen gider coinlerde ucar(eger o güvenlik kodlarını notlarda yada kagida yazmazsan) hesabinin kilidi o anahtarlar bankanin kasasinin kilidi gibi düşün)
Siteden cekeceksen tr borsalarınin hic birini kullanma, once bu trust vallet çek ordan global binance artik hangisi var global olmasi şart, ordanda trye cek ama 15k üstü sorun yaratıyor bildiğim kadarıyla hic denemedim ama okuduğumda böyle yazıyordu kaynak nereden geldiğini soruyor 10 10 cekersin kafana takılan olursa yaz devaminda cevaplarım.
silindiği zaman verilen kodlar duruyorsa sorun olurmu yoksa komple mi gidiyor silinirse bilgisayar bozulur yada format atmak gerekirse birde trusdan binance tr atıp çekemiyormuyuz genede sorun yaratıyolarmı yüksek miktarlar için mecbur böyle yöntem kullanmamız gerekiyorSoguk ucu olmayan cüzdan tek hesaptır silersen gider coinlerde ucar(eger o güvenlik kodlarını notlarda yada kagida yazmazsan) hesabinin kilidi o anahtarlar bankanin kasasinin kilidi gibi düşün.
Siteden cekeceksen tr borsalarınin hic birini kullanma, once bu trust vallet çek ordan global binance artik hangisi var global olmasi şart, ordanda trye cek ama 15k üstü sorun yaratıyor bildiğim kadarıyla hic denemedim ama okuduğumda böyle yazıyordu kaynak nereden geldiğini soruyor 10 10 cekersin kafana takılan olursa yaz devaminda cevaplarım.
Evet, sürekli işlem yaparsan olmuyor kral, coin alcsat vs ama ilk seferse 1de olmaz 2 de olmaz birinde mutlaka takılır diye düşünüyorum yüklü degilse sorun olmaz ya25 çektim bir şey sormadı birine yardımcı olmuştum toplam hacmın önemli işlem sıklığı önemli 3. Seviye doğrulama önemli
Ayrıca soğuk cüzdanı icloud ya da Google a kaydedebilirsin silsen de sorun olmaz sonra yedeklemeden yüklersin tekrar
atm çekimi olan sitelere trust wallet ile yatırsak çekimi öyle yapsak güzel para döndürülürEvet, sürekli işlem yaparsan olmuyor kral, coin alcsat vs ama ilk seferse 1de olmaz 2 de olmaz birinde mutlaka takılır diye düşünüyorum yüklü degilse sorun olmaz ya
Icloud ve google hic denemedim bilmiyordum sagolasin valla yeni senden duydum
Zaten bu kadar işleme gerek yok ki sistemi oturtursan sorun olmaz lazım oldukça ufak ufak eritirsinEvet, sürekli işlem yaparsan olmuyor kral, coin alcsat vs ama ilk seferse 1de olmaz 2 de olmaz birinde mutlaka takılır diye düşünüyorum yüklü degilse sorun olmaz ya
Icloud ve google hic denemedim bilmiyordum sagolasin valla yeni senden duydum
Yok duruyor kodlar önemli olan onsuz hesabina girmen zorsilindiği zaman verilen kodlar duruyorsa sorun olurmu yoksa komple mi gidiyor silinirse bilgisayar bozulur yada format atmak gerekirse birde trusdan binance tr atıp çekemiyormuyuz genede sorun yaratıyolarmı yüksek miktarlar için mecbur böyle yöntem kullanmamız gerekiyor
Tek kat çevir çek yaptırmıyorlar kara para aklama mağduru oluyormuş siteler sonraatm çekimi olan sitelere trust wallet ile yatırsak çekimi öyle yapsak güzel para döndürülür![]()