- 4,716
- 3,609
- 113
Oda olur everymatrixde vardi sanirim yanlış görmediysematm çekimi olan sitelere trust wallet ile yatırsak çekimi öyle yapsak güzel para döndürülür![]()
Oda olur everymatrixde vardi sanirim yanlış görmediysematm çekimi olan sitelere trust wallet ile yatırsak çekimi öyle yapsak güzel para döndürülür![]()
Aynen oyle 200 300 birden çekilirse %90 bi yerde patlak verir bence herseye bi kulp buluyorlar çünküZaten bu kadar işleme gerek yok ki sistemi oturtursan sorun olmaz lazım oldukça ufak ufak eritirsin
teşekkür eederim bilgilendirme için dost mecbur başka çare kalmadı yöntemler hep patlıyorYok duruyor kodlar önemli olan onsuz hesabina girmen zor
Bozulsun bilgisayar format vs sorun olmaz kodların eksiksiz olmalı elinde
Binance tryede atip cekersin al sat coin sürekli islem gecmisi kabarik olsun biraz ilerleyen zamanlarda sorun yasama diye
Binance trye atarsin soguk cuzdandan sorarmi sana nerden grldi karsi tarafin bilgileri vs bilmiyorum garanti veremem başıma hic gelmedi
Herseye ciddi denetim var para suyunu cekti heralde devlette anlamadimki bende sonumuz hayrolateşekkür eederim bilgilendirme için dost mecbur başka çare kalmadı yöntemler hep patlıyor
He arkadaş yeni yıldan evvel hesabı kimlik onaylıydı 400k çekti soğuktan hiçbir sorun olmadı keza bende aylarca sürekli günde 5-10 işlem yapıyordum yine tek sorun olmadı şimdi bunun başında duran adamlar var miktar yüksekse hesabına yüksek tutarlarda para geliyorsa bokluk yapabilirler insiyatif borsa da şuan belirli periyotlarda masak a çalıştığını göstermek için birilerine soracaklar işteAynen oyle 200 300 birden çekilişe %90 bi yerde patlak verir bence herseye bi kulp buluyorlar çünkü
Kesinlikle parasi yanan cok olur bu gidişle sistem yokki devlette insan gibi 2.3 siteyi yasal yap yada oranlari düzelt böyle saçma sapan şeylerle uğraşmasın kimse üzücü yaHe arkadaş yeni yıldan evvel hesabı kimlik onaylıydı 400k çekti soğuktan hiçbir sorun olmadı keza bende aylarca sürekli günde 5-10 işlem yapıyordum yine tek sorun olmadı şimdi bunun başında duran adamlar var miktar yüksekse hesabına yüksek tutarlarda para geliyorsa bokluk yapabilirler insiyatif borsa da şuan belirli periyotlarda masak a çalıştığını göstermek için birilerine soracaklar işte
Hepsi aynı o paralar btc yi bulanın cebine gidiyo soğuk cüzdanlar öyle 15 usdt için uğraşılmaz onlaTrustwallet geçen mrgambtan para çektim 15usdt, trx altyapıyla ama hesapta trx olmadığı için para trustwallette kaldı. Çokta mühim değil bir ara trx atarım dedim ama komisyon fazla geldi. 27 trx istiyordu fee olarak, normalde borsalar vs 1 trx komisyon kesiyor.
Sorum şu düşük komisyonlu cüzdanlar hangileri? Yüksek çekimde 27 trx batmaz ama daha düşüğü varsa onu kullanalım
Tüm cüzdanlar böyle yüksek komisyon mu kesiyor yani? Uzun zamandır hiç kullanmadım artık komisyonlar düşmüştür diyordum bendeHepsi aynı o paralar btc yi bulanın cebine gidiyo soğuk cüzdanlar öyle 15 usdt için uğraşılmaz onla
evet bende o komisyon yüzünden çekceğimden fazlasını işlem ücretine verdim ama şu var o fee ücreti sadece ilk iki işlemde sonrasında komisyon ücreti düşüyorTrustwallet geçen mrgambtan para çektim 15usdt, trx altyapıyla ama hesapta trx olmadığı için para trustwallette kaldı. Çokta mühim değil bir ara trx atarım dedim ama komisyon fazla geldi. 27 trx istiyordu fee olarak, normalde borsalar vs 1 trx komisyon kesiyor.
Sorum şu düşük komisyonlu cüzdanlar hangileri? Yüksek çekimde 27 trx batmaz ama daha düşüğü varsa onu kullanalım
Hayır öyle hep aynı gün içinde 1 den fazla işlem olursa 2. İşlem 13 e düşüyor bazen ücretsiz oluyorTüm cüzdanlar böyle yüksek komisyon mu kesiyor yani? Uzun zamandır hiç kullanmadım artık komisyonlar düşmüştür diyordum bende
Çok para dostbugün tron trx ile 3500 tl çektim siteden trust wallet a oradan binance globale oradan binance trye oradan da banka hesabıma çektim 3500 çekimim banka hesabına geldiğinde 3455 tl di sadece 55 lira kesinti oldu
3500 lira için 55 lira nedir dost risk neredeyse 0 oluyor miktar düşükse kesinti de daha düşüktürÇok para dost
bu işte bi terslik var benden 20trx işlem ücreti kesmişti aktarım yaparken senin nasıl böyle oldu anlamadımbugün tron trx ile 3500 tl çektim siteden trust wallet a oradan binance globale oradan binance trye oradan da banka hesabıma çektim 3500 çekimim banka hesabına geldiğinde 3455 tl di sadece 55 lira kesinti oldu
ben de ilk başta bilmiyordum gözümde çok büyüttüm ama kolay oldu açtığım konuda ve mesaj ile yardım eden dostlara teşekürler
hee pardon tamam ben trust walletden paribuya çekmiştim sen binance globale çekmişsin doğrudur işlem ücretleri çekilen borsaya göre düşebiliyorbu işte bi terslik var benden 20trx işlem ücreti kesmişti aktarım yaparken senin nasıl böyle oldu anlamadım
Günde 3-4 çekim yaptığını düşün sikinti3500 lira için 55 lira nedir dost risk neredeyse 0 oluyor miktar düşükse kesinti de daha düşüktür
Adam trx çektim diyor sen usdt çekmeye çalıştın trx te sabit ücret 1 trx ya da 0 keser usdt te 27 28 trx kesiyorhee pardon tamam ben trust walletden paribuya çekmiştim sen binance globale çekmişsin doğrudur işlem ücretleri çekilen borsaya göre düşebiliyor