- 5,942
- 4,630
- 113
hangi avukat iletişime geçti seninle?Ya vicdan yaptım işte orası önemli değil şuanda dosyalar yok ortada onu anlamadım ben
hangi avukat iletişime geçti seninle?Ya vicdan yaptım işte orası önemli değil şuanda dosyalar yok ortada onu anlamadım ben
onunla acilen iletişime geç zaman aşımına uğrarsa hiçbirşey yapamazınhangi avukat iletişime geçti seninle?
Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülmekte olan ve tarafı olduğunuz sayılı dosyada uzlaştırma işlemlerini yürütmek üzere sicil nolu uzlaştırmacı Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı uzlaştırma bürosunca görevlendirilmiştir.hangi avukat iletişime geçti seninle?
dostum, arabulucuk işlemi yapan avukatlar var onlardan birine acilen danışmanı tavsiye ederimAntalya Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülmekte olan ve tarafı olduğunuz sayılı dosyada uzlaştırma işlemlerini yürütmek üzere sicil nolu uzlaştırmacı Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı uzlaştırma bürosunca görevlendirilmiştir.
Uzlaştırmacı en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir.
Uzlaştırmacı Bilgileri :
Adı Soyadı:
İletişim :
Uzlaştırmacı bilgilerini adresinden öğrenebilirsiniz.
Bilgi için :
Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı Uzlaştırma Bürosu
İletişim : .... büro numarası B001
Şöyle sms geldi knk (Uyap SMS) göndermiş bende aradım onuAntalya Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülmekte olan ve tarafı olduğunuz sayılı dosyada uzlaştırma işlemlerini yürütmek üzere sicil nolu uzlaştırmacı Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı uzlaştırma bürosunca görevlendirilmiştir.
Uzlaştırmacı en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir.
Uzlaştırmacı Bilgileri :
Adı Soyadı:
İletişim :
Uzlaştırmacı bilgilerini adresinden öğrenebilirsiniz.
Bilgi için :
Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı Uzlaştırma Bürosu
İletişim : .... büro numarası B001
Mesele yazı değil sözDm ler silinmiş puhaha
13 ünde kaçtın söz de uçtu yazı da 🤣Mesele yazı değil söz
Keyfin bilir13 ünde kaçtın söz de uçtu yazı da 🤣
Ben bu cümleye utanırdım13 ünde kaçtın söz de uçtu yazı da 🤣
Bitince gelmeyin hadi bbKeyfin bilir
Kanka dosyalar ortada yokki e devlette hiçbir şey gözükmüyor onu çözemedim benben eski işyerimle alakalı arabuculuk yapan avukat buldum, sistem üzerinden kendi üstüne almıştı, acilen bir arabulucuk işlemi yapan avukata danış.
Bizde bitmez sen düşün 1 haftanın varBitince gelmeyin hadi bb
onlar görüyorKanka dosyalar ortada yokki e devlette hiçbir şey gözükmüyor onu çözemedim ben
Dün itibariyle fesh oldu 🤣Bizde bitmez sen düşün 1 haftanın var
Görürüz haftayaDün itibariyle fesh oldu 🤣
Işık yansın seriGörürüz haftaya
Şimdi arıyorum bu uzlaştırmacıyı bakalım ne diyecekonlar görüyor
Sonuna kadar hakkınAmacım para koparak değil aga bi harçlık istiyorum o kadar