http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Totembet 250 FreeSpin & 250 FreeBet Deneme Bonusu 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JackReacher

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,452
1,205
113
Çekimi iptal edip bakiyeyi sildiler.

JackReacher

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,452
1,205
113
Arkadaşlar canlıya 70bin kişilik forum üyesiyim siz çekim göndermiyorsunuz konu açıyorum kimse üye olmasın yazdım gönderdiler çekimi bilginiz olsun

butimar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
806
308
63
Arkadaşlar canlıya 70bin kişilik forum üyesiyim siz çekim göndermiyorsunuz konu açıyorum kimse üye olmasın yazdım gönderdiler çekimi bilginiz olsun
haha kanka canlı cevap vermıyor la sana ıyı donmusler

csoylu006

#CS ekoldür
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,251
973
113
Çekimi iptal ettiler bende hiçbir sıkıntı yoktu. 250fs çevirdim. Bir sıkıntı olmadığı halde iptal ettiler. 3-4 kişiye ödediler tokata çekerler birazdan yatırım yapmayın buraya sakın..

Kukumakusu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
376
94
28

bedof34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,744
4,800
113
Benim bir sıkıntı olmamasına rağmen iptal ettiler
Kardeşim sürekli aynı şeyi yazıp duruyorsun buradakiler ne yapsın . Yukarıda çakalın biri siteyi 70.000 kişilik forumun üyesiyim şikayet konusu acacagim diye tehdit etmiş sende öyle yap belki ödeme yaparlar

csoylu006

#CS ekoldür
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,251
973
113
Kardeşim sürekli aynı şeyi yazıp duruyorsun buradakiler ne yapsın . Yukarıda çakalın biri siteyi 70.000 kişilik forumun üyesiyim şikayet konusu acacagim diye tehdit etmiş sende öyle yap belki ödeme yaparlar
Reis sitenin slotlar açık kazandırıyor diye millet para yatırmasın.. Ortada ne canlı destek var ne bir şey Telegram canlı destek link veriyor oda sekabet canlı destek yönlendiriyor. Site merdiven altı bir site yani..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...