- 2,252
- 972
- 113
500fs mi aldın sende yoksa abiÖdemiyor üye olmayın başkan kilitt konuyu kapattınız
500fs mi aldın sende yoksa abiÖdemiyor üye olmayın başkan kilitt konuyu kapattınız
Yok kardeşim normal 250 fs verdi 105 ödedi onu da 3000 küsur yaptım 250 çekim ilettim ödemiyor site konu kilit....500fs mi aldın sende yoksa abi
kanka site ölü la nasıl çektiniz canlı destek yok cekım verdık beklıyoruuz hangı yontemle cektınızÇekim geldi dostum 1.15 dk.da
haha kanka canlı cevap vermıyor la sana ıyı donmuslerArkadaşlar canlıya 70bin kişilik forum üyesiyim siz çekim göndermiyorsunuz konu açıyorum kimse üye olmasın yazdım gönderdiler çekimi bilginiz olsun
Normal olsalar zaten 250 TL için konu acacagim dediğin an ban atmaları gerekirdi demekki site dolandiriciArkadaşlar canlıya 70bin kişilik forum üyesiyim siz çekim göndermiyorsunuz konu açıyorum kimse üye olmasın yazdım gönderdiler çekimi bilginiz olsun
Canlı destek geç cevap veriyor geçte olsa çekim geliyor anında havale yöntemikanka site ölü la nasıl çektiniz canlı destek yok cekım verdık beklıyoruuz hangı yontemle cektınız
Benim bir sıkıntı olmamasına rağmen iptal ettilerCanlı destek geç cevap veriyor geçte olsa çekim geliyor anında havale yöntemi
Lessssss derhal kaybedildii .. Paylasim icon saygilarr sevgilerrrrrr......Gardaşlar daha önce paylaşıldımı bilmem sağlammı değilmi onuda bilmem bendr yeni gördüm mail gelmiş 250 FS veya 250 FB veriyo 2500 yap 250 çek diyo yatırımsızmış isteyen alsın vakit geçirmelik denesin belki birileri çekim sağlar
TotemBet Mobil Giriş | Hızlı Giriş, Güncel Adres ve Bonuslar
totembet502.com
Yoo dönmediler yazdım cevap vermedi sayfayı kapattım 10 dk sonra hesaba para geldihaha kanka canlı cevap vermıyor la sana ıyı donmusler
Çekimi iptal ettiler bakiyeyi sildiler sonradan para mı geldi hesaba ?Yoo dönmediler yazdım cevap vermedi sayfayı kapattım 10 dk sonra hesaba para geldi
Evet kanka sitede hala bakiye düzenlenmiş duruyorÇekimi iptal ettiler bakiyeyi sildiler sonradan para mı geldi hesaba ?
Boldpay havale ile çekim vermiştim muhammet demir diye birinden geldi enparwda ekran kaydı alamıyorum göndercemdeÇekimi iptal ettiler bakiyeyi sildiler sonradan para mı geldi hesaba ?
Benimde iptal ettiler bakiyeyi düzenlediler hiçbir sıkıntım yok acaba benimde mi senin gibi olacakEvet kanka sitede hala bakiye düzenlenmiş duruyor
Kardeşim sürekli aynı şeyi yazıp duruyorsun buradakiler ne yapsın . Yukarıda çakalın biri siteyi 70.000 kişilik forumun üyesiyim şikayet konusu acacagim diye tehdit etmiş sende öyle yap belki ödeme yaparlarBenim bir sıkıntı olmamasına rağmen iptal ettiler
Ben canlıya foruma konu açıyorum yazdım cevap gelmedi siteden çıktım on dk sonra para geldiBenimde iptal ettiler bakiyeyi düzenlediler hiçbir sıkıntım yok acaba benimde mi senin gibi olacak
Reis sitenin slotlar açık kazandırıyor diye millet para yatırmasın.. Ortada ne canlı destek var ne bir şey Telegram canlı destek link veriyor oda sekabet canlı destek yönlendiriyor. Site merdiven altı bir site yani..Kardeşim sürekli aynı şeyi yazıp duruyorsun buradakiler ne yapsın . Yukarıda çakalın biri siteyi 70.000 kişilik forumun üyesiyim şikayet konusu acacagim diye tehdit etmiş sende öyle yap belki ödeme yaparlar