- 7,001
- 2,826
- 113
Tornadoyu bize monte edecek bet diye yorumladım
Tornadoyu bize monte edecek bet diye yorumladım
Tornado şok marketlerde satılan enerji içeceği olm puhahahaha
Aynen ama Yer Kalmadı Ki Bir Kulağımizin Dibi Kalmışti Onuda Corona Zamanında Maske Halletti😀Tornadoyu bize monte edecek bet diye yorumladım
insan bunu konu diye açarken utanır
Tabi tabi 😂😂Yatırımlı bonus her zaman ama her zman daha mantıklıdır 100 TL yi 2000 yap 200 çek nedir aw sadakaminveriorlar bak ne kadar guzeldirler paran kalmıyor ödüyorlar tertemiz 1-2 k kâr
Kanka bu öder gibi bunun alt yapısına benziyen 2 site daha paylaşılmıştı biri yatirimsizdi ödedi biride yatirimliyidi o da ödedi bence bu da öder bunlar anlamıyorum dlaga gecior siteler bizle bunlarda destekliyor yatırımlı bonuslar keşke her zmaan olsa ve daha fazla olsayatırımlı bonus daha mantıklı. bencede öyle. ama ince bir nokta var. bildiğin sitede olur bu dediğimiz. ne olduğu belli olmayan 500 tane site var. boş yere rus ruleti oynamanın bir anlamı var mı ? 3000 lirayı burda riske edeceğime siyaha basmak daha mantıklı.
asaasdsdfa yazmasaydın keşke bilmem ne mah bilmem ne sokak kafadan atsanda yerlerAdresi random girdiğim için bonusu vermedi düzelteyim dedim yok dedi saçmalığa bak
Kanka yüzlerce sitede öyle yaptım ilk defa bunlar sorun ettiasaasdsdfa yazmasaydın keşke bilmem ne mah bilmem ne sokak kafadan atsanda yerler
yapma işte ne yazık ki sorun oKanka yüzlerce sitede öyle yaptım ilk defa bunlar sorun etti
Yakında CNC Bette çıkar 😂😂
bune mk yok pensebet